reviva
Știați că peste 65% din populația adultă suferă de pe urma stresului în fiecare zi, iar numărul celor afectați este în creștere? Pentru că provocările sunt mereu multe și adesea neprevăzute, pentru că viața se întâmplă pe repede înainte, pentru că suntem construiți să ne implicăm, să ne pese, să ne fie teamă pentru noi și pentru cei dragi. Cel puținh în jurul meu, cred că stresul nu iartă pe nimeni…

Stresul ne afectează corpul în moduri pe care nici nu le banuim. În cazul creierului putem avea de a face cu dificultăți de concentrare, anxietate, depresi, iritabilitate, schimbări bruște de dispoziție sau chiar încețoșarea gândirii. La nivel cardiovascular ne putem confrunta cu un nivel ridicat al colesterolului, tensiune crescută, creșterea riscului de atac vascular sau infarct.

Stresul ne afectează și aspectul exterior care, cel putin pentru noi, femeile, contează atât de mult. E deprimant să te lupți cu căderea părului, ruperea unghiilor, uscăciunea pielii, acnee, regenerare întârziată a pielii când tu faci eforturi să mănânic corect și să te îngrijești corespunzător.

La nivelul intestinelor stresul poate provoca absorbție defectuoasă a nutrienților, diaree, constipație, indigestie, balonare, iar la nivelul sistemului imunitar scăderea capacității de apărare a organismului, creșterea riscului de apariție a bolilor. Eu sunt convinsă că alewrgia din vară a apărut din cauza stresului. Adică nu era prima oară când mă atacau insectele, chiar au o preferință pentru pielea mea, dar atât de rău n-am mai fost de ani de zile…

Din păcate stresul poate afecta și sistemul reproducător, iar aici vorbim de reducerea secreției de hormoni,scăderea libidoului și agravarea sindromului premenstrual.

Mindbalance REVIVA
 este un supliment nutritiv modern, înalt standardizat, fabricat din extract patentat de Ashwagandha. Cu efect dovedit în multe studii clinice, extractul standardizat de Ashwagandha contribuie la reducerea nivelului de cortizol (hormonul stresului) și la restabilirea echilibrului sistemului nervos.

Administrat  în cure de minim 2 luni, Mindbalance REVIVA atenuează nervozitatea și stările de anxietate, conferind echilibru emoțional, o stare pozitivă, calm și relaxare. Prin acțiunea sa naturală, identică cu mecanismele proprii organismului, REVIVA are un efect bioreglator, crescând capacitatea organismului uman de a se adapta la factorii de mediu și de a contracara efectele negative ale acestora asupra echilibrului biologic.

V-am zis eu că am nevoie de o supradoză? |Promit să-l combin cu câteva zile de vacanță, eventual condimentate cu o vizită la Therme 🙂

Mindbalance REVIVA este disponibil în farmacii. Prețul recomandat este de 40 lei.