Pe ultima sută de metri înainte de Crăciun am pentru voi o surpriză! Un concurs al cărui premiu poate face orice femeie să se simtă specială, învăluită de mister și extrem de sexy.

Acum, când ne facem inventarul realizărilor pe anul ce urmează să se încheie, ne amintim de acele vise, acele lucruri pe care ni le-am dorit însă n-am vrut sau n-am îndrăznit să le rostim cu voce tare. Fie ca e vorba despre planurile pe care le avem de împlinit, secretele pe care le avem de dezvăluit, ambițiile pe care le avem de declarat, toate sunt fațete multiple ale aceleiași personalități feminine. 
Parfumul UNTOLD te duce cu gândul către acele locuri din lume unde ți-ai dori să ajungi, te trimite către colțuri ale sufletului tău pe care le ții doar pentru tine și îți conferă, în același timp, aerul senzual care atrage. 
Călătoria magica a parfumului UNTOLD se deschide cu note scânteietoare de piper roz și bergamote proaspete, evocând optimismul vibrant al femeii UNTOLD, iar accentele fructate de pară și coacăze negre scot la iveală latura imprevizibilă a personalității.
Rafinamentul feminității este pus în lumină de petale de gardenia și iasomie egipteană, aura misterioasă este amplificată de notele de patchouli și lemn de santal, iar magnetismul senzualității devine mai intens cu fiecare notă de ambră și mosc, care-i fac prezența de neuitat.

Parfumul Untold 30 ml poate fi al tău, împreună cu un gloss roșu intens care, de asemenea, te va scoate din anonimat.

Tot ce trebuie să faci este:
– să fii fan al paginii CosmeticeLaTest
– să fii fan al paginii Elizabeth Arden
– să răspunzi la întrebarea „Unde visezi sa mergi de Craciun purtand  parfumul Untold by Elizabeth Arden?”
OPȚIONAL – share public pe Facebook concursului (po’i face acest lucru o dat[ pe zi, ]n fiecare zi, pe toata durata concursului)

a Rafflecopter giveaway

Căștigătoarea este: Daniela Stancu Ex Gramu!

Felicitari, Dana!