Am ten mixt. Daca ma machiez la 7.30 la 16 deja am fruntea imbacsita si nasul si putin obrajii, la 19 deja arat ca un bec, sau mai bine zis un bec imbacsit…

Mi-a fost recomandat T-zone shine control de la Clinique si cum mi-s maniaca pe primere am fost si l-am cumparat. E foarte bun. Chiar nu mai luceste fata seara. Dar ce te faci cu obrajii? N-am indraznit sa-l pun pe obraji din cauza de ten cu probleme. Norocul a facut sa primesc de Craciun un tester de Idealist de la Estee Lauder, 15 ml, fix cat are si Clinique. So, am gasit combinatia ideala. Cu cele doua produse pot folosi L’oreal Infaillible – o mizerie de fond de ten pentru tenul meu (bunicel comparativ cu altele dar deloc rezistent) sau minerale care tin da’ nu tin cat as vrea eu.

T-zone shine control a fost 83 de lei
Idealist costa aproximativ 170 de lei (hmm, nu stiu daca am sa-l achizitionez cand n-o sa mai fie…)
Um minus pentru Idealist este mirosul – un pic prea parfumat…

Dar cand ai noroc ai noroc, le mai si primesti in dar, iar eu am achizitionat recent o crema cu care nu mai e nevoie de cele doua, asa ca le tin pentru zilele cand se va termina minunea si n-o sa am fonduri s-o reachizitionez desi m-as lipsi si de mancare o saptamana pt ea pentru ca m-a scapat de cosuri.
Sunt incantata!

Dar despre crema.. va urma.

Sa fac si o lista cu primere pe care NU le recomand:
Sephora Perfection Primer
Oriflame – Makeup base or something
Avon Magix – nooo way!! n-am avut curaj sa aplic pe toata fata dupa ce am aplicat pe cativa cm2
Radiant… hmm.. bunicica dar nu pentru tenul meu mixt…
Coastal scents – ori n-am aplicat eu bine ori n-are niciun efect si-atat… e un praf alb care nu se adapteaza deloc si trebuie sa ai grija sa-l acoperi bine (baza asta e strict pentru minerale)

Poze cu produsele minune: