Dupa socul vizual de ieri azi imi propun sa va incant (sper eu) cu ceva culori pe care eu pur si simplu le iubesc.
Incep cu o culoare neon, de la Flormar. S-a aplicat frumos si uniform din primul strat dar am insistat a doua zi cu al doilea de teama sa nu sara. Nu ma vedeam purtant culori neon dar aceasta este minunata. La lumina normala arata decent dar in soare este o adevarata nebunie (pozele la soare n-au iesit… n-a vrut telefonul sa focuseze nici de nebun – eram la serviciu).


Mai departe avem o China Glaze, si anume Ruby Pumps pe care atata mi-a laudat-o Deena incat trebuia s-o am. Ce mi-a pus capac a fost prezentarea ei peste o oja neagra, combinatie superba. Intai am folosit-o singura. Am avut o reactie love-hate. Ba mi se parea minunata, ba mi se parea rosu-portocaliu stupid… Pana la urma mi-e draga. Scuzati numarul de poze, trebuie sa o vedeti in mai multe variante sa va convingeti ca arata diferit in functie de lumina.

La soare…


In casa, la bec…
Si aseara m-am decis sa pun un strat din aceasta Ruby Pumps peste Black Diamond, tot de la China Glaze. Rezultatul m-a distrus psihic. Azi toata ziua m-am holbat la unghii… Din pacate 3 straturi nu s-au uscat tocmai perfect si pe cateva unghii se facusera cute de la dormit pe ele…

So… layers..

Si asa arata sticlutele. Black Diamond nici eu nu stiu de ce-am luat-o. E un negru cu tenta gri, fara rost si farmec. Dar se pare ca acum si-a gasit “perechea”. E prima data cand o folosesc, desi o am din septembrie.


O saptamana usoara va urez!