Inca de cand v-am prezentat noua colectie de vara Wave Goddess v-am spus ca imi doresc cel mai tare spray-ul Beach hair waves. De ce voiam sa il am? Pentru ca ploaia si apa de mare au talentul de a-mi face parul ondulat si frumos cum eu nu reusesc niciodata. Spray-ul essence imprastie lichidul uniform pe par (asemeni ploii) si are un usor efect fixator. 

Mai intai l-am folosit prin pulverizarea pe intreaga suprafata a parului si strangerea suvitelor in pumn pentru crearea de onduleuri. Nu pot spune ca mi-a placut foarte tare efectul si am reusit sa il incurc atat de tare incat mi-era greu, efectiv, sa traiesc cu aceasta “coafura”. Si de rezistat rezista eroic. Se da jos numai prin spalare.
A doua oara am decis sa il folosesc pe parul proaspat spalat. Rezultatul, din nou, nu m-a impresionat.
La sugestia lui Jules mi-am prins parul cu aspectul de mai sus in doua “cornite” din suvite invartite si am stat asa vreo doua ore. Astfel, am reusit sa ajung la rezultatul visat.
Mi-a placut foarte mult acest efect si s-a mentinut bine in par timp de doua zile.

Concluzii: daca va iubiti parul moale si fin, spray-ul essence  Wave Goddess nu este pentru voi. Deoarece contine sare de mare este evident ca va intari si inaspri parul. Insa, cu putina rabdare si putin efort puteti obtine acele “bucle de plaja” naturale si frumoase.

Spray-ul a costat 20 de lei pentru 150 ml si, la parul meu foarte lung, aplicat dupa baie pe pleata umeda, imi va ajunge pentru inca cel putin 5-6 utilizari. Daca l-as mai aplica pe parul uscat (ceea ce nu voi mai face) mi-ar mai ajunge pentru maxim 3 utilizari).

 
Ati incercat acest spray sau unul similar?