Sau cum sa aplici oja cu glitter fara sa iti blestemi zilele cand o dai jos.
Stiu ca exista metoda cu invelitul unghiilor in disuri demachiante imbibate cu dizolvant dar nu e nici pe departe metoda mea preferata. Nu-mi place sa inhalez atatia vapori de dizolvant si nici nu ma atrage ideea de a-l tine minute in sir pe cuticule.  
Ideea pe care am sa v-o relatez mai jos nu-mi apartine. Am vazut-o pe mai multe bloguri din strainatate si, probabil, ati mai vazut-o si voi. Ziele trecute am avut ocazia sa cumpar lipici PVA (de la Casa Retro, au si magazin online) si de cum am ajuns acasa m-am apucat de treaba. Oja essence time for romance o am de foarte mult timp, dinainte de a exista essence in Bucuresti dar nu am avut curajul s-o folosesc tocmai de teama indepartarii ei. 
Pentru ca pastrez sticlutele de Kallos, lac pentru uscare rapida, m-am gandit sa transfer o parte din lipici pentru a-mi fi mai usor sa il aplic pe unghii. Am aplicat si am asteptat sa se usuce. Lipiciul se usuca din alb opac intr-o pelicula transparenta. Si e mai bine asa pentru ca stii exact cand poti trece la pasul urmator. 
A urmat oja, in doua straturi si apoi lacul de uscare rapida – Orly In a Snap peste care tot completez cu Kallos.    
Asa arata  unghiile dupa aplicarea lipiciului, pana sa se usuce complet:
Rezultatul dupa aplicarea ojei si lacului de uscare rapida:
 
Oja s-a mentinut impecabil. Am avut senzatia ca am unghii false – unghii foarte tari si rezistente. Oja n-a sarit decat la vreo doua colturi dupa 3 zile de incercari; nu m-am abtinut nici de la spalat vase, nici de la stat zeci de minute in baie. 
Simteam, totusi, nevoia sa le dau jos pentru ca vreau sa-mi scurtez unghiile si nu sunt obisnuita cu unghii “false”. A fost suficient sa “desigilez” un colt, sa ridic putin de el si sa bag o unghie intre unghie si lipici+oja. Pe unele unghii s-a indepartat ca un intreg, pe altele s-a mai faramitat. Rezultatul:
 
Ce am folosit:
Concluzii:
A fost usor de aplicat, oja s-a uscat la fel de repede ca de obicei, rezistenta a fost exceptionala, indepartarea a fost usoara. Am sa repet nebunia, chiar mi-e dor de ojele mele chunky Kleancolor. Dupa indepartare unghiile nu arata perfect dar nici inainte nu aratau. La cum se prezinta unghiile mele de fel, aceasta este o stare decenta.
Pret lipici: 10 lei.

Sper ca v-a fost utila postarea mea!
Seara frumoasa!