aveda_haircarero_
Dacă sunteți, ca și mine, iubitoare de youtube, cu siguranță v-a ajuns pe la urechi numele de Aveda. Ce nu știați, probabil, este că recent brandul a pătruns și pe piața din România, în exclusivitate pe haircare.ro.

Haircare.ro a ales pentru lansarea brandului Ziua Pământului, o sărbătoare internațională cu o importanță deosebită în cadrul companiei dezvoltatoare Aveda.
Ceea ce înseamnă astăzi Aveda reprezintă moștenirea cercetărilor austriacului Horst Rechelbacher. Acesta a lansat produsele în anul 1978, după o vizită în India, unde a descoperit sistemul holistic de ingrijire numit Ayurveda, “Ayus” însemnând viață iar “veda” – știință. Aveda este o îmbinare a trei elemente: frumusețe, mediu și stare de bine.

Cu alte cuvinte, compania are grijă să dea înapoi societății și mediului în aceeași măsură în care a luat și se dedică descoperii formulelor perfecte pe bază de ingrediente naturale. Datorită formulelor pure, își recomandă produsele sub forma unei „prescripții” pentru frumusețe. Din grijă față de mediul înconjurător Aveda a devenit prima companie din lume ce folosește energia eoliană în procesul de producție. De asemenea, este prima companie ce folosește în proporție de 100% plastic recliclabil sau derivat din plante pentru a-și ambala produsele.

aveda
Aveda este un brand specializat în îngrijirea părului, însă nu a neglijat nici categoriile de îngrijire a pielii si de machiaj.

Pe Haircare există atât produse pentru îngrijirea părului cât și produse ce tratează diverse probleme. Pe site găsim gamele Aveda Pure Abundance, Aveda Shampure, Aveda Color Conserve sau Aveda Be Curly, dar și o gamă dedicată bărbaților, Aveda Men Pure-Formance.

Pe haircare.ro sunt prezentate informațiile legate de modul de utilizare, ingrediente și beneficii, astfel încât să îți putem alege cu ușurință produsele din gama ce se potrivește perfect nevoilor noastre.aveda_scalp_remedy_dandruff_solution
Mie mi-a atras atenția spray-ul antimătreață Scalp Remedy cu extract de lămâiță, acid salicilic, sfeclă de zahăr, rozmarin, echinacea și salvie care promite să reducă matreața cu până la 41% într-o săptămână, prevenind reapariția și mâncărimile.

Voi ați auzit de brandul Aveda? Vă tentează ceva în mod deosebit?