Pe o vreme de n-ai scoate nici macar un deget afara din casa imi propun sa va povestesc despre noua initiativa AVON – Beauty Service
Este, totusi, inceput de an universitar dar nici anul scolar nu a inceput de prea multa vreme. Probabil ca va ganditi deja la balurile bobocilor, la concursurile de Miss si la petrecerile de majorat ale prietenelor/prietenilor.  In plus, sezonul nuntilor inca nu s-a incheiat. Daca faceti parte din grupul domnisoarelor de onoare sau pur si simplu va doriti sa straluciti la evenimentele persoanelor dragi ori chiar la propriul eveniment, AVON vine in ajutorul vostru. 
Ce inseamna AVON Beauty Service? Simplu: tu organizezi un grup de 14 fete care-si doresc sa fie frumoase si AVON isi trimite gratuit echipa si arsenalul pentru a va oferi gratuit machiaje deosebite. Inscrierile se fac prin intermediul aplicatiei de pe Facebook. Puteti sa va aflati in orice oras din tara! Programarile se fac pentru intervalul orar  8.00-20.00.  Conditia esentiala este sa fiti 15 persoane (persoana care organizeaza plus 14 invitate).
 
Joi, 19 septembrie, la invitatia prietenei mele, Jules, am participat si eu la o sesiune de machiaj oferita de AVON. A fost o seara relaxanta. Am putut vedea si testa noile produse AVON si m-am bucurat de compania gazdelor si a prietenelor dragi. Cea care m-a colorat frumos a fost chiar Carmen Dinca, Make-up Artist AVON Romania. M-am simtit bine in compania ei si-mi pare rau ca nu avem o poza impreuna (cu fata la aparat). Trebuie sa mentionez ca tenul meu se afla intr-o stare mai mult decat nefericita. Carmen a reusit sa-l faca sa arate foarte bine cu produse AVON!

 

As vrea sa precizez ca n-am intervenit in niciun fel asupra pozelor.  Mai multe machiaje de la mica petrecere AVON puteti gasi pe blogul lui Jules.


Ce spuneti? Va tenteaza sa apelati al AVON Beauty Service?