Sunt convinsa ca multe dintre voi ati auzit vorbindu-se in tutorialele de pe Youtube despre creioanele MAC, cum ca aluneca foarte usor si au culori foarte intense. Cand am vazut prima data colectia MAC A Tartan Tale am zis ca trebuie neaparat sa am nuanta Undercurrent dar, din pacate pentru mine aceasta nuanta a fost de negasit in Bucuresti. Si asa m-am ales cu nuanta Black Line care, pentru obsedata de kaki din mine, este perfecta!
Dar am aflat si eu recent (cred ca am aflat ultima!) de existenta “creioanelor gel” SUPERshock de la AVON care, de asemenea, au culori intense si aluneca foarte usor. Prin urmare, cu prima ocazie cand am pus mana pe un catalog am comandat fara mila trei nuante, printre care si nuanta shimmer khaki pe care voiam s-o compar cu MAC.

Si le-am comparat… Ca si consistenta seamana foarte bine, se aplica la fel de usor. De rezistat, pot spune ca a fost tortura pentru cosmeticiana sa ma demachieze asta seara – folosisem AVON si pe pleoape si pe “interior” – aka englezescul waterline. Ambele se usuca foarte repede si rezista la fel de mult. Ca si culoare, cum veti putea observa si in imagini, MAC este mai intens, mai negru, cu irizatii puternice aurii, pe cand AVON e mai auriu, reflecta mai bine lumina.

Imi cer scuze ca MAC-ul arata mai rau, de obicei il ascut inainte de folosire. Si nici pozele nu-s cele mai fericite… asta este, cand e lumina naturala eu nu sunt acasa…

Asadar, poze:

Pret AVON SUPERshock – 9,99 (in catalogul curent)
Pret MAC PEARLGLIDE INTENSE EYELINER – 69 lei (editie limitata)

Ca si culoare/intensitate prefer fara sa stau pe ganduri MAC. In rest, seamana prea mult ca sa aleg.

Si asa arata celelalte doua SUPERshock achizitionate (Bronze si Shimmer Black). Imi plac foarte mult!