Stiti genul acela de produse minune sau produse pretioase pe care le tii “de bune” pana uiti de ele si raman nefolosite? Asa am facut eu cu pudra High Definition de la Make Up For Ever pe care am primit-o in varianta mini la intalnirea blogeritelor din decembrie. Am folosit-o de vreo doua ori, am vazut cat e de “desteapta” si am pus-o bine in kit s-o folosesc pe modele. Si cum sedintele foto sunt rare, au trecut mai bine de 6 luni si pudra e intacta.Recent mi-am dat seama ca zacea abandonata intr-un colt din kit si m-am decis sa o pun la treaba pentru a va putea povesti despre ea. Mi-am dat seama ca gresesc tinand-o pentru ocazii speciale pentru ca este un produs care tine o vesnicie, chiar si in varianta mini. Este suficient sa aplci o cantitate foarte mica pentru intreaga fata. O cantitate mai mare rezulta intr-un ten albicios si nu acesta este scopul pudrei.

Make Up For Ever High Definition Powder sau HD estre o pudra extraordinar de fina, de culoare alba. Produsul este ideal pentru zonele cu tendinta de ingrasare insa eu aleg sa-l aplic pe toata fata pentru ca-mi place efectul matifiant. Pot spune chiar ca are efect de “blur” asupra porilor mei gigantici.
Ce m-a impresionat cel mai tare la aceasta a fost faptul ca prelungeste cu adevarat durata machiajului. Dupa 10 ore inca nu-mi lucea fruntea iar nasul avea un luciu mult redus.

De mult ce-am tinut la ea n-am folosit-o nici pentru machiajele din studio. La lumina naturala, insa, este invizibila pe ten. Conditia ramane, insa, aceeasi in ambele situatii: se foloseste o cantitate extrem de mica de produs.
Orice exagerare te poate face sa arati asa (in lumina blitzurilor):

sursa
Cel mai mult imi place s-o aplic cu o pensula moale pentru blush de la Elf, gama Studio, aceasta mai exact. Ating pudra usor iar apoi o scutur deasupra recipientului. Sunt necesare multe miscari de acest gen. Aplicarea nu se face foarte rapid insa finsih-ul merita tot timpul acordat.

M-am hotarat s-o folosesc si sa-mi fac curaj sa o cumpar full size in momentul in care se va termina. Insa presimt ca acel moment este departe.

Nu mi-a blocat prorii, nu mi-a creat probleme, cosuri sau iritatii.

Pretul pentru Make Up For Ever High Definition Powder in varianta full size este de aproximativ 140 de lei. Poate parea un pret mare insa eu consider ca isi merita fiecare leut – poate fi folosita o perioada foarte lunga de timp.