Nu e o gluma, manichiura de aseara a tinut fix pana in seara aceasta. E vorba de o manichiura realizata cu lacurile Favisan din postarea anterioara. Si acesta nu este un review negativ, ca s-o lamurim din start.

Asadar, aseara voiam sa ma laud cu lacul de unghii Favisan aplicat peste lacul intaritor, tot de la Favisan dar m-a luat somnul. Iesise binisor si unghia devenise tare, dar flexbila – spre deosebire de efectul de unghie “de sticla” pe care l-am experimentat in trecut cu alte intaritoare. Sa nu mai spun ca unghiile s-au uscat foarte, foarte repede. Unghiile aratau cam asa…

Ce s-a intamplat asta seara? Pai asta..

Adica am vazut un gol de aer pe mijlocul unghiei si am bagat unghia mare “pe sub” lacul uscat si am constatat ce puteti vedea mai sus. Am mai patit asta dupa spalatul vaselor dar m-am gandit ca s-a intamplat din cauza ca am stat mult cu mainile in apa. Aseara am aplicat oja dupa dus si de-atunci si pana acum n-am facut decat sa ma spal pe maini de vreo 7-8 ori, aproximativ.

Dupa nici 5 minute am reusit sa “cojesc” usor toate unghiile iar rezultatul a fost…


Totusi, de ce spun ca acesta nu este un review negativ… In primul rand pentru ca ingredientele mi se par “unghie-fiendly” in cazul ambelor produse:

Comparativ cu prima China Glaze care mi-a picat in mana… Sorry ca poza e cam neclara, scrisul este groaznic de marunt.


Acum, ce scrie ca fac cele doua lacuri…

Inca o chestie legata de lacul roz, asa arata dupa doua folosiri:

Chiar daca manichiura a rezistat numai 24 de ore voi folosi in continuare cele doua lacuri. Cred (si sper) ca imi vor face bine la unghii pentru ca au in compozitie ingrediente naturale si intaresc destul de bine unghia – cum spuneam, fara riscul ca aceasta sa se “sparga” la micile socuri.
Un alt plus: un singur strat este suficient pentru o culoare opaca.

Voi cumpara si alte culori si alte produse din gama Favisan, cu siguranta.