Machiaj in sezonul cald inseamna pentru cele mai multe dintre noi ten luminos, culori vesele, texturi usoare. Max Factor vine in intampinarea dorintelor noastre cu noile produse pentru vara.

Fondul de ten Skin Luminizer si iluminatorul Eye Luminizer contin pigmenti perlati ce lumineaza tenul imediat in timp ce elastomerii din skin luminizer creeaza “ferestre” prin care lumina este reflectata inapoi creind un efect luminos si proaspat.
Fondul de ten Skin Luminizer si iluminatorul Eye Luminizer ofera luminozitate prin formula ce contine pigmenti perlati si particule iluminatoare pentru un aspect radiant, acoperire usoara si uniformizare si hidratare prin complexul VitaNiacan, vitaminele B si E si glicerina care restabilesc echilibrul hidratarii pielii.

Fondul de ten este disponibil in cinci nuante: 47 Nude, 50 Natural, 60 Sand, 75 Golden, 85 Caramel. Mie mi se potriveste 60 Sand. Review curand (swatch-urile sunt in aceeasi ordine din imaginea cu fondurile de ten). Poza cu swatches nu este foarte clara insa este poza in care nuantele sunt cele mai apropiate de realitate.

CC Sticks sunt disponibile in patru variante: verde pentru corectarea rosetii, roz pentru corectarea petelor inchise la culoare, galben pentru acoperirea cearcanelor si iluminator.
O alta noutate este primerul Face Finity All Day care promite o rezistenta indelungata a fondului de ten si contine SPF 20.
Si ajungem la ce imi place mie cel mai mul: ojele. Noile lacuri de unghii Max factor se numesc Gel Shine Laquer si sunt disponibile in noua nuante: 20 Vivid Vermillion, 25 Patent Poppy, 30 Twinkling Pink, 35 Laquered Violet, 40 Glazed Cobalt, 45 Gleaming Teal, 50 Radiant Ruby, 55 Sparkling Berry, 60 Sheen Merlot.
 

 Swatches la soare:

 Swatches la umbra:

Eu am ales nuanta 55 Sparkling Berry si urmeaza sa v-o prezint in curand pe blog.

Preturi recomandate:
Fond de ten Skin Luminizer: 52 de lei
Iluminator Eye Luminize: 29 de lei
Primer Facefinity All Day: 54 de lei
Creioane corectoare Colour Corrector Stick: 53 de lei
Lacuri de unghii Gel Shine Laquer: 28 de lei