Astăzi am pentru voi prima postare cu unghii de la mutarea pe domeniu. Trebuie să recunosc că mi-era puțin teamă cu decupatul pozelor pe noul format. Am analizat puțin tema și sper ca imaginile să se încadreze frumos în blog.

Oja pe care urmează să v-o arăt – Maybelline Colorama 426 a fost primită ieri însă nu acest lucru m-a făcut s-o postez așa repede ci faptul că săptămâna trecută am purtat cu succes trei zile o altă ojă Colorama (și aș fi purtat-o mai mult dacă ieri nu era zi de frecat aragaz, frigider și alte asemenea). O veți vedea la finalul postării,

Acum despre împricinata Maybelline Colorama 426. Este o nuanță pastel, un bej spre portocaliu, primăvăratic însă departe de a fi banal. Are o oarecare vibranță pe care sper că am reușit s-o redau (prin Photoshop căci lumina puternică de afară mi-a cam „spălat” pozele). Fiind vorba de o nuanță foarte deschisă, e nevoie de ceva mai multă atenție la aplicare. Primul strat se lasă cu dâre și trebuie să fii maxim de atentă la al doilea, pentru a remedia situația. Nu a fost cazul meu. Din grabă am obținut unele zone mai puțin opace și, astfel, m-am văzut nevoită să aplic și al treilea strat. Din fericire s-a uscat relativ repede. Recunosc că am abuzat puțin de spray-ul de uscare rapidă de la Flormar, de teamă să nu le stric înainte de a le face poze. Am obiceiul să fac ceva și să le stric fix când/cum mă aștept mai puțin. Chiar și cu respectivul spray, unele oje se încăpățânează să se usuce greu. Nu a fost cazul acesteia.

colorama 426 colorama 426_ colorama_426_Ojele au lipsit de pe blog și din cauza că nu am mai reușit să fac cuticulelele să arate decent. Pur și simplu nimic n-a funcționat iar eu am stat foarte prost cu timpul. Mă gândeam ieri să merg la un salon dar până la urmă am preferat să ies la o plimbare. Așa că scuzați aspectul dezolant al cuticulelor din poza de mai jos. Precizez din nou, poza este făcută după trei zile de purtare a ojei Maybelline Colorama 135. Mi-a plăcut tare mult această nuanță și mă voi întoarce, cu siguranță, la ea.

colorama 135

Voi ce purtați pe unghii la început de primăvara?