Maybelline Faux Cils Push Up Angel este cel mai nou mascara al brandului și produsul cel mai folosit de mine în ultimele două săptămâni. Rimelurile Maybelline nu sunt o noutate pe blogul meu. Până acum m-am înțeles bine cu toate pe care vi le-am prezentat și cel de azi nu face excepție.

Noul mascara are o periță curbată, sub formă de pieptene, cu perii foarte scurți, dispuși pe două rânduri. Pe mine mă duce cu gandul la o omiduță care ridică capul să se urce pe o frunză. Poate vouă nu vă plac omiduțele, mie mi se par simpatice și nu mi-a fost niciodată fică de ele.

Este prima periuță de acest fel pe care o încerc și recunosc că nu mi-a ieșit din prima.

Metoda de aplicare pe care am aduptat-o după o săptămână de teste a fost: o aplicare superficială cu periuța abia scoasă din tub la ambii ochi, după care revenit la primul, insistat, apoi la al doilea, insistat din nou. Când periuța s-a golit de produs poți insista pe întreaga lungime a genelor pentru a le separa frumos. La genele mele așa reușesc să le îmbrac fără să le lipesc între ele sau să le încarc. Nu e nevoie să introduc periuța în tub a doua oară pentru genele superioarePentru genele de jos, totuși, mai am nevoie de puțin produs pe periuță. Mi se pare ușor de folosit și pe genele inferioare, iar riscul de murdărire este redus.

Cum spuneam, separă genele, dar le și alungește, Personal am observat și ceva volum. Aceasta pentru că în general un rimel de bună calitate mie îmi oferă cam tot ce vreau – alungire, volum, separare, culoare. La fel a fost și cu majoritatea rimelurilor Maybelline încercate de mine. Lash Sensational (review aici) a fost vedeta, mega-recomandat la toate prietenele care se așteptau să vin cu propuneri costisitoare. Cel mai slăbuț (nici nu știu exact dacă se comercializează) a fost pentru mine primul volume Express, foarte lăudat de prietenele mele virtuale și promovat intens în presa vremii, dar care pentru mine n-a făcut nimic. Nici nu știu dacă mai există. Când l-am încercat eu nici blog nu aveam, deci să tot fie vreo nouă ani.

Vă pun mai jos o poză cu rimelul aplicat. Genele mele sunt subtiri, drepte și blonduțe. În poza before aș fi apărut pur și simplu fără gene. 🙂

Ca și restul rimelurilor Maybelline pe care le îndrăgesc, produsul se menține frumos pe gene pănă la finalul zilei, nu pătează, nu se întinde, nu se fărâmițează.
Prețul recomandat pentru acest produs este de 38,3 lei.