Toti cunoscutii mei stiu ca mi-e groaza de foarfeca. Si nimeni n-a uitat reprizele mele de plans de acum 7 luni cand un asa-zis stilist si-a batut joc de parul meu. L-a scurtat in nesimtire si mi-a facut cele mai de prost gust scari. I-am zis ca vreau scari pe suprafata ca sa capete putin volum, el a vacut un “V” odios la baza, conturat de scari la fel de prost realizate… In fine, se pare ca n-am sa uit niciodata cat de batjocorita m-am simtit atunci.
Si asa au trecut muulte luni fara macar sa-mi treaca prin cap sa mai las vreo foarfeca aproape de parul meu, cum spuneam, mai exact 7. Clar era nevoie sa tund varfurile daca nu voiam ca parul sa devina degradat si pe lungime.Am gasit pe Kuponiada o oferta tentanta pentru spalat, tuns si coafat la salon Egoist. Mi s-a parut un salon ok dar tot am avut emotii. Ieri, inainte de experienta, pot spune ca eram tare nelinistita, abatuta, putin speriata.

Salonul se afla pe Calea Dorobantilor, la nr. 91, fix la intersectia cu B-dul Stefan cel Mare. Am ajuns destul de usor, chiar am coborat din autobuz cu o statie mai devreme sa mai merg pe jos pentru ca mai erau vreo 15 minute pana la ora la care aveam programare. Aspectul salonului: ingrijit, elegant, spatios, multa agitatie, multi clienti.

Am fost intampinata cu zambetul pe buze. Tot am mai asteptat cateva minute pentru ca era, inca, devreme. Dar n-a fost problema, langa mine a “parcat” o doamna cu un bebel de vreo 6-7 luni in carucior si mi-am facut de lucru cu papusica, era fetita (strambaturi si zambete, desigur).

Intre timp a mai venit o domnisoara draguta sa ma intrebe daca s-a ocupat cineva de mine.

A urmat spalatul. Scurt dar atent. Produsele (L’Oreal Professional) miroseau foarte frumos.

Apoi au urmat emotiile. A fost suficient sa-i spun ca nu vreau sa-mi taie parul, ca vreau sa ramana lung in vederea “miresicizarii” si a inteles perfect. M-a tuns frumos si repede si Gina (asa am retinut eu, sa ma ierte daca scriu o prostie) era toata un zambet. Chiar m-am simtit bine. Spre final eu am vrut niste suvite mai scurte in fata dar mi-a zis ca ar fi pacat sa scurtez parul ca nu se stie cum voi vrea sa arate la nunta.

Aranjatul a constat in indreptare cu peria lata, o indreptare un pic mai anevoioasa dar parca ceva mai sanatoasa decat o perie metalica. N-am vrut bucle. Stiu cu ce par “defilez” , prea lung pentru bucle, si ar fi fost munca in zadar pentru o ora de par aranjat caci oricum dupa salon mergeam direct acasa.

Per total a fost o experienta foarte placuta si recomand cu caldura acest salon.

Si acum poze, sper sa nu va speriati de fata mea obosita.
Parul sta frumos si azi si am primit laude de la colege. E de bine! 🙂

Stay tuned pentru ca vreau sa va povestesc si despre un loc dragut unde am fost la cosmetica.

Weekend placut!