Saptamana asta n-am avut bafta nici la unghii, nici la oje… S-au rupt, s-au agatat, mi-a tremurat mana ca naiba la oja, am mainile uscate…
Totusi, postez ca sa laud doua culori dragi mie. Kiko nuanta 299 si Thuya nuanta 73. De Thuya probabil n-ati auzit, am gasit-o la targul Nail Expo, la standul unde se vindea si China Glaze. Am cumparat 2 bucati – 5 lei fiecare. Este o culoare minunata, acopera perfect din primul strat si se usuca uimitor de repede. Este oja care ma salveaza cand nu am timp (am zis ca nu mai folosesc Seche Vite si ma tin de cuvant). Aseara Thuya m-a salvat de la dezastrul produs de Essie (nuanta Sole Mate) care s-a aplicat groaznic si cu zone cu strat ramas subtire si cand ma saturasem sa tot astept sa se usuce si credeam ca s-a uscat s-a busit groaznic la prima activitate prestata. Si pe Thuya am busit-o putin cand am scos telefonul din husa, dar nu e nimic grav.
Asadar, cateva poze…
Si acum sa va arat shopping-ul de azi, de fapt comanda (plasata luni) care a sosit ieri de pe icosmetice.ro. Foarte prompti, au livrat-o in aceeasi zi in care am plasat-o. Poza este mare, nu cred ca mai e cazul sa povestesc despre produse. Momentan sunt cu argila pe fata. Sunt curioasa daca e buna.


Atat pentru azi!

Pupici!