In sfarsit le-a venit randul celorlalte doua oje Golden Rose de pe cosmania.ro pe care vi le-am aratat acum ceva vreme pe Facebook. Prima dintre ele face parte din colectia Holiday, colectie cu texturi nisipoase. Nuanta OGHN53 este un portocaliu frumos cu sclipici auriu. Am crezut ca o termin pana sa apuc s-o pozez. Am purtat-o de vreo trei ori pana sa am lumina si cuticule decente pentru poze. Intr-un final am reusit sa o surprind in toata splendoarea ei. Nu mai este cazul sa va spun ca se usuca foarte repede si este rezistenta. La curatare am preferat metoda invelirii degetelor in staniol pentru ca mi se pare cea mai rapida si comoda. A rezistat frumos doua zile in conditiile in care unghiile mele s-au recuperat abia pe jumatate de la datul gelului jos si sunt inca ultra-netede si moi si alunecoase. 
 
Cea de-a doua oja de astazi face parte din colectia Jolly Jewels (OJJW120), una dintre cele mai “vanate” colectii Golden Rose, si este un glitter nu foarte marunt. Recunosc ca mi-a fost teama de aceasta oja si m-am uitat de foarte multe ori lung la ea. Nu stiam cu ce sa o combin si mi se parea greu de aplicat. Pana la urma am ales un argintiu Color Club destul de opac din primul strat peste care am aplicat-o in doua straturi si am acoperit-o cu un top coat pentru uscare rapida. S-a vazut frumos. Mie mi-a placut, era ceva inedit pentru mine care nu-s cea mai buna prietena cu glitterele. Sotul meu a detestat-o si tare s-a bucurat cand mi s-au cojit toate cele 4 straturi din cauza de unghii pilite si alunecoase, cum spuneam mai sus. 
 
In aceasta perioada beneficiati de o reducere de 10% doar daca va inregistrati pe cosmania.ro iar pentru comenzi de minim 49 de lei aveti transport gratiut.
Asadar, voi ce-ati alege intre nisipoasa si glitter?