A trecut mai bine de o luna de cand nu v-am mai prezentat un machiaj pe blog. In weekend am avut musafiri si am ajuns putin pe la studio. Am profitat de ocazie atat sa testez paleta Sleek Vintage Romance pe care a adus-o cu ea musafira mea cat si sa fac cateva poze cu lumina foarte buna.
Initial am vrut doar sa ma joc dar mi-a placut ce-a iesit, cum s-au aplicat fardurile, si acum trebuie sa am aceasta paleta. Chiar daca n-am fost niciodata vreo fana inraita Sleek, noua jucarie m-a cucerit pe loc, chiar si culorile metalice pe care, in general, le evit.
Pentru eyeliner am folosit liner-ul crema din paleta Smashbox (prezentata aici) si putin fard negru tot dintr-o paleta Sleek. Se pare ca este cazul sa renunt la vechea mea paleta Oh so special pentru ca textura celei noi e mult mai placuta, mult mai usor de aplicat. Cine stie, s-ar putea chiar sa ma imprietenesc la catarama cu aceste farduri.Click pe poze daca doriti sa le vedeti mai mari.
Pentru sprancene am folositMake Up For Ever Aqua Brow despre care v-am povestit aici, mascara este essence – I Love Extreme Crazy Volume Mascara prezentat aici iar pe buze am Essence Stay with me, nuanta 04 Trendsetter, un gloss pe care l-am mai purtat intr-un machiaj de pe blog.
Aceasta este paleta Sleek Vintage Romance:

Voua va plac paletele Sleek? Care este preferata voastra?