Acum cateva zile mi s-a pus din nou sa am o oja (ma apuca brusc si inexplicabil), era vorba de Instant Effects de la Barry M. Am incercat eu sa pun pe cineva sa mi-o cumpere din Marea Britanie… n-a mers… Intre timp am aflat ca si OPI au scos ceva similar – Black Shatter – si ma gandeam ca vad eu cum fac din doua sa pun mana pe una. Si ieri, cum mergeam eu linistita si fericita prin Romexpo, pe la targul de nunti (gasisem THE DRESS) hop si stand Abbate cu OPI. Am ochit-o instant si mai sa sar in sus de bucurie ca era numai 32 de lei – ma asteptasem ca la noi, cum se intampla de obicei, sa sara de 50 de lei.

Si mai jos puteti vedea ce-am reusit eu sa realizez cu ea. N-a fost usor, aratatorul l-am mazgalit si refacut caci oja trebuie aplicata foarte rapid si in maxim doua straturi subtiri, al doilea la interval de cca 2-3 secunde fata de primul caci se usuca foarte repede si se face ca niste bobite , plus ca se usuca si pensula destul de repede, m-am folosit de o foaie de hartie sa curat pensula din cand in cand. M-am grabit un pic sa fac pozele, n-am mai prins nicio raza de soare dar totusi, cred ca au iesit destul de reale. Si graba explica de ce nu le-am curatat f bine pe laterale.

Ah, si unghiile mele inca nu si-au revenit dar a fost chin sa stau cu lac transparent intaritor o saptamana. Ce-o fi o fi…