Am o slabiciune pentru paginile colorate si parfumate ale brosurilor AVON si aproape din fiecare achizitionez cate ceva. De aproximativ doi ani sunt clienta constanta a acestui brand asa ca in ultima perioada am ales sa cumpar mai mult noutatile. Mascara Aero Volume este ultima lansare in materie de rimeluri. Am aflat de el la Fashion for Business si cu prima ocazie l-am comandat. 
Desi imi plac noutatile, nu ma mai las impresionata de o denumire dar rimelurile AVON nu m-au dezamagit pana acum si m-am gandit ca n-am mai incercat de multa vreme un astfel de produs de la ei. V-am aratat preferatul meu Super Enchant aici
Aero Volume vine intr-un ambalaj albastru cu scris argintiu, destul de dragut si modern. Periuta este una clasica iar consistenta una normala, suficient de densa. Initial am avut impresia ca ar contine ceva fibre dar nu este cazul. 
Se aplica usor si se usuca incredibil de repede. Daca nu “termini de lucrat” fiecare ochi, pe rand, poti avea surpriza ca al doilea strat sa nu mai vrea sa se aseze decat cu foarte mare greutate si cu rezultate defectuoase. 
Eu am nuanta Blackest black insa cred ca este doar o denumire. Nu mi se pare diferit la culoare de oricare alt mascara negru incercat pana acum.

Onduleaza si separa multumitor. Parerea mea este ca intre acesta si Super Enchant nu este o mare diferenta, poate doar de periuta si de viteza de uscare. Efectele sunt aproximativ aceleasi. 

Cat despre volum, observati voi diferentele.

Se aplica usor si fara probleme si pe genele de jos.


Rezista bine pe parcursul intregii zile. Nu se faramiteaza si nu se intinde. Dar, cum va spuneam si cu alta ocazie, nu am probleme, in general, cu niciun mascara din aceste puncte de vedere. 
La demachiat se comporta, de asemenea, bine. L-am putut indeparta fara probleme cu lotiune micelara Bioderma
Pretul acestui produs este de aproximativ 18 lei, in functie de campanie. Deci, nu este un produs foarte scump si, daca ati ramas in pana de rimel merita incercat. 
 
Voi folositi mascara de la AVON?