opi_serena_glam_slam_
Setul de manichiură pe care vi-l arăt astăzi – OPI Serena Glam Slam Spark de Triomphe & White Shatter – își aștepta de ceva vreme rândul. A fost primit în decembrie, în cadrul întâlnirii anuale a bloggeritelor de beauty. Ideea de shatter (ojă care crapă) e departe de a fi una nouă. Îmi amintesc primul shatter de la OPI , cel negru, cât de tare mi l-am dorit și cât m-am bucurat când am reușit să-l cumpăr. Se întâmpla acum vreo cinci ani. Vi l-am și arătat de mai multe ori pe blog. Și n-o să vă vină să credeți, ca și majoritatea ojelor mele atât de vechi încă se mai poate folosi. Trebuie smucită bine sticluța, dar ar ieși ceva daca m-aș strădui. De atunci OPI și multe alte branduri au scos pe piață tot felul de crăpăcioase, pentru toate mofturile și gusturile, iar mie mi-a cam trecut nebunia. Au venit altele, tot „din cauza” brandului OPI, nisipoasele fiind o mare slăbiciune a mea, care, de asemenea, a cam trecut. Am iubit de-a dreptul colecția Mariah Carey, mai ales nuanța Get Your Number.

Dar nu mă dau în lături de la câte o nebunie când vine vorba de manichiură, așa că mi-a făcut mare plăcere să aplic setul Serena Glam Slam. Inițial am vrut să-l aplic în două straturi, unul auriu cu glitter și celălalt cu shatter (ojă care crapă). Până la urmă am ajuns la două straturi de glitter, pentru că mi-a plăcut atât de tare, încât n-am mai vrut să mai pun și alb. Totuși, de dragul setului, am aplicat pe unghiile inelarelor și un strat de shatter. La final am aplicat un top coat transparent. Am făcut-o pentru a prelungi rezistența manichiurii, dar și pentru a da luciu, mai ales la unghia cu shatter, albul fiind mat.

M-am îndrăgostit de auriu și cred că se va vedea superb peste alte nuanțe, mai ales un roșu sau culori închise. Straturile de ojă s-au uscat repede și nu cred că voi avea mari dureri de cap când va fi s-o dau jos de pe unghii. Chiar și fără top coat suprafața unghiilor nu este aspră, nu agață precum în cazul nisipoaselor și nici nu-mi simt unghiile încărcate așa cum se întâmplă de obicei la glittere.

Acum vă las cu pozele care cred că au urcat în topul pozelor mele preferate cu manichiuri.
opi_serena_glam_slam2 opi_serena_glam_slam3OPI_SERENA_GLAM_SLAMopi_serena_glam_slam_1
Prețul setului este de aproximativ 100 de lei pentru două sticluțe de 15 mlși poate fi găsit (sper că mai este încă disponibil) în magazinele Top Line.

Vouă vă place Serena? Ați purtat oje care crapă? Ați mai purta?