A trecut ceva vreme de cand nu v-am mai aratat farduri pe blog. Am cumparat mai rar si mai bun si pentru asta ma felicit. Saptamana trecuta, insa, eram la o plimbare prin Afi Palace Cotroceni cu fetele si atat m-au provocat la standul Pastel (m-au provocat si la Flormar dar acolo am rezistat ca mai am destule) incat a trebuit sa iau ceva, altfel ziua ar fi fost irosita. Trebuie sa recunosc ca as fi cumparat cel putin 10 articole, incepand de la ojele nisipoase si terminand cu fardurile duo cu aplicare uscata si umeda. Rujurile le-am ignorat, pur si simplu. 
 
Asa ca am ajuns acasa cu ce vedeti mai jos, o paleta Pastel ProFashion (numarul 9) si o oja nisipoasa roz cu sidef albastrui, numarul 721.
 
Mi-au placut mult culorile in magazin insa surpriza cea mai mare a fost in momentul in care am folosit-o. Fardurile s-au aplicat minunat si au rezistat pana seara fara sa se stearga sau sa se stranga sau sa se scuture (cu baza Too Faced Shadow Insurance, evident; nu pot fara ea).
 
Le-am aplicat cu usurinta atat pe pleoapele mele cat si pe ale unei prietene pe care am machiat-o sambata seara. S-au potrivit frumos si la ochii mei verzi si la ai ei albastri.
Interesant este si aplicatorul care este la un capat buretel si la celalalt pensula. Cu bureteii suntem obisnuite. Pensula, in schimb, este o surpriza placuta. Am reusit sa conturez cu ea pleoapele inferioare. Pare din par natural insa n-as putea sa garantez ca asa si este. Oricum, este destul de fina si flexibila.
 
Mai jos am incercat niste “swatch-uri” fara baza, pe pielea uscata. Poza a doua am lasat-o ceva mai mare pentru ca voi sa puteti vedea mai clar, mai ales ultima culoare care este un maro-visiniu superb. 
 
 
Paletuta a costat 35 de lei iar oja 12. Nu va asteptati sa gasiti si voi oja la acelasi pret. Nu era semnalizata vreo promotie la stand asa ca nu pot decat sa deduc ca scumpirea acesteia cu cca. 10 lei, la doar 2-3 zile dupa ce a fost prezentata pe Facebook si s-a remarcat entuziasmul clientelor, a fost doar o decizie neinspirata de vanzari.
Paleta Pastel ProFashion numarul 9 contine farduri frumoase si usor de aplicat. Si daca nu ma credeti treceti pe la un stand Pastel. Veti fi impresionate!
 
Ati incercat produsele Pastel? Aveti vreun produs preferat pe care mi l-ati recomanda?