Essie 3-way glaze este unul dintre minunatele produse cumparate de la Nail Expo (imi pare foarte rau ca nu am postat poze cu achizitiile mele in materie de oje, am sa incerc sa realizez NOTD acum ca micul meu aparat a fost reparat – dupa o luna si jumatate de cand era in service).

Produsul este baza, intaritor si top coat – 3 in 1. L-am folosite deja de foarte multe ori si sunt incantata. Chiar simt unghiile mai tari dupa ce il folosesc. In plus, oja folosita impreuna cu Essie 3-way glaze nu se “dezlipeste” dupa ce gatesc sau fac baie asa cum se intampla cu o oja data in prea multe straturi. Lasa un luciu frumos si rezistent. Daca sunt lenesa – nu spal vase fara manusi, nu gatesc, nu fac bai lungi – rezista lejer 3 zile (unghiile fiindu-mi exfoliate totdeauna nimic nu rezista mai multe de 3 zile). Din pacate nu mi-a rezolvat si aceasta problema – exfolierea… Dar nici nu promite acest lucru. Pentru exfoliere inca astept sa gasesc prdusul minune. Aveti ceva recomandari in sensul asta?

A costat cam 23 de lei in cadrul Nail Expo. Mai multe detalii privind locatiile de unde il puteti achizitiona gasiti aici.