bourjois rouge edition velvet

La final de săptămână vreau să vă prezint un ruj deosebit: Bourjois Rouge Edition Velvet, în nuanța 09 Happy Nude Year, o mică minunăție primită acum mai bine de două luni, cu ocazia întâlnirii anuale a bloggeritelor de beauty.

Am decis să-i dedic o postare, chiar dacă una mai scurtă, pentru că merită să vă povestesc puțin despre el.

Producătorii îl descriu ca „textură lejeră, confort extrem” iar eu tind să le dau dreptate.

La prima vedere, datorită ambalajului, te-ai aștepta să fie un gloss – tub transparent cu aplicator cu burețel. Însă, încă de la prima aplicare senzația este una deosebită: o atingere fină de culoare și acoperire maximă din primul strat. După câteva minute se usucă ușor pe buze. Șansele sunt minime să depășești conturul buzelor sau să se întindă mai mult decât ai vrea.

Ca nuanță este un nude maroniu-roșiatic la lumina zilei, puțin spre roz la lumină artificială. Se simte foarte ușor, catifelat pe buze. Finish-ul este perfect mat.

Tot producătorii se laudă cu o rezistență de până la 24 de ore. Eu aș spune că nu (cred că) s-a inventat încă un astfel de ruj. Pe buzele mele se menține cca. 4 ore, având un oarecare efect de stain (pătare) nu foarte uniform. Ideal este ca după aceste patru ore ori să-l reaplici, ori să-l ștergi de tot. De asemenea, dacă nivelul de hidratare nu este unul corespunzător, produsul poate usca ușor buzele, însă o simplă aplicare de balsam de buze rezolvă situația.

În imaginea de mai jos avem swatch-uri la lumină naturală. Produsul a fost aplicat într-un singur strat.

bourjois rouge edition velvet swatch

 

Prețul recomandat pentru Bourjois Rouge Edition Velvet (6.7ml) este de 63.90 iar aici l-am găsit la un super-pret: 40 de lei.

Ați încercat acest produs? Dacă nu, îi puteți da o șansă. Veți fi surprinse plăcut!