A venit vremea să vă povestesc despre unul dintre rimelurile mele favorite din ultima perioada – Rimmel London Scandaleyes Xxtreme Mascara Volum & Alungire. Știu că ar trebui să-i spun „mascara” dar parca tot „rimel” e termenul cel mai folosit peste tot, de la magazine până la discuțiile între prietene. Produsul a fost primit în cadrul întâlnirii anuale a bloggeritelor de beauty din 6 decembrie anul trecut. A fost o onoare pentru noi să primim un produs cu peste o lună înainte de a fi lansat pe piață. 
rimmel scandaleyes extremeProdusul vine într-un ambalaj roz neon, puțin mai grăsuț, ca să continue tradiția începută anul trecut cu Rimmel Scandaleyes Extreme. Însă pe partea de periuță diferența este mare și, din punctul meu de vedere, cu mult spre bine. Aceasta vine cu un mic rezervor care face posibilă aplicarea a două straturi de produs la ambii ochi dintr-o singura introducere a periuței în tub. Perii sunt pe o parte scurtiiar pe de alta ceva mai lungi, dispuși în formă de curbă. Perii mici ajută foarte mult, mai ales în cazul genelor scurte și nu foarte dese, așa cum sunt ale mele. La cel de-al doilea strat folosesc și partea cu peri mai lungi pentru o mai bună definire a vârfurilor.   
rimmel scandaleyes extreme periutaConsistența produsului este ușor cremoasă dar suficient de subțire cât să nu încarce genele. Perii sunt suficient de scurți astfel încât nu există riscul să te pătezi pe pleoape. Un alt avantaj al acestor peri este ușurința aplicării pe genele inferioare, lucru pe care eu am omis să-l fac pentru mica mea demonstrație. Așa e când lucrezi la poze în avans pentru șapte postări…
scandaleyes1 scandaleyes2scandaleyes3Așa cum îi spune și numele, Scandaleyes Xxtreme Mascara oferă atât volum cât și alungire iar în cazul meu diferența este vizibilă. Mă „laud” cu gene destul de scurte și nu prea dese iat acest produs face să pară că am și eu cu ce clipi.

Pe partea de rezistență nu mă pot plânge – nu curge, nu se scutură, nu se întinde iar genele își păstrează forma pe tot parcursul zilei. Nu este rezistent la apă (și nici nu pretinde că ar fi) dar n-am avut probleme cu el pe ploi și ninsori.

În magazine prețul pentru Scandaleyes Xxtreme Mascara de la Rimmel este de aproximativ 30 de lei pentru 12 ml de produs iar în această perioadă îl puteți achiziționa de aici cu 18 lei.

Eu zic că merită încercat. Vouă cum vi se pare?