Azi vreau sa va vorbesc de ceva ce pentru mine a fost ca o minune. Am tot auzit de top coat-ul pentru uscare rapida Seche Vite si am tot citit si m-am convins instant: TREBUIA SA-L AM! Zis si facut, milogit dupa ajutor pentru comandat pe ebay… intr-o saptamana si-un pic il aveam.
Prima folosire: WOW! Manichiura gata in 15-20 de minute, cu baza si doua straturi de lac de unghii si perfect uscate. Aplicat peste 2-3 straturi de baza/lac usuca aproape instant. A functionat chiar si cu ojele Avon, care in mod obisnuit (cel putin cele doua pe care le posed) si a doua zi se mai puteau “strica” de la diverse accidente…

Din pacate dupa cca. 10 minute de stat in cada cele 2 straturi de oja acoperite de top coat pentru uscare rapida se “dezlipeau” ca niste abtibilduri, in fasii mari, uneori o singura fasie cat toata unghia. Dar am trecut si peste acest detaliu, oricum pe unghiile mele nu rezista nimic, macar faceam economie serioasa de timp la aplicare.

Si m-am tot bucurat eu de minunea Seche Vite… o saptamana… doua… trei… cate doua folosiri pe saptamana, pana am inceput sa constat ca unghiile mele deveneau din ce in ce mai casante, exfoliate, se “jupuiau” (tot un fel de exfoliere doar ca se lua de pe unghie un strat ca o pielita). Am zis ca poate e din cauza ca am schimbat dizolvantul de unghii… am revenit la OPI, era din ce in ce mai rau.

Ce promite descrierea Seche Vite:

Seche Vite™ Dry Fast Top Coat is widely acknowledged as the world’s finest top coat. Its patented formula penetrates through the nail lacquer to the base coat forming a single solid coating over the nail plate for a much more durable finish, guaranteed not to yellow and leaves nails silky, stronger and resistant to chipping and peeling.

Carevasazica… de vis!

Dar sa vedeti ce scrie pe sticla…

Hmm, te face sa te gandesti de doua, trei ori… sau sa zici: “eh, americanii astia, exagereaza!” si sa iti vezi de treaba ta…

Acum… AVERTISMENT (sau cum zice americanu’: WARNING): urmeaza o imagine care va poate strica pofta de mancare pe mai multe zile. Asa aratau unghiile mele de dimineata, inainte sa decid sa le tai din carne si sa le las cu lac (Essie 3-way glaze) macar cateva zile.


Pentru unghii cu gel cu siguranta ca Seche Vite ramane un produs fabulos. Nu are ce sa distruga. Dar pentru unghii naturale, nu l-as recomanda. Nici n-am sa-l arunc, am sa-l tin pentru situatii cu adevarat urgente, pentru evenimente speciale. Si voi avea grija sa-l dau jos a doua zi.

A costat 35 de lei, cu tot cu transport.