Dap, inca o postare pe tema mea preferata – matifiere pentru caaat mai multe ore. Stiu ca am scris despre mai multe solutii de matifiere: Clinique si Estee Lauder, MAC si ELF… De Clinique tot uitam (desi pana saptamana trecuta a fost cea mai utilizata metoda, tubul e pe sfarsite), Estee Lauder cred ca a expirat, MAC dureaza cam mult sa isi faca treaba inaintea aplicarii fondului de ten, de ELF (pudra HD) uit mereu, si, oricum, este o operatiune mai delicata sa o aplic pentru ca risc sa aplic prea multa. Am prea multe de facut dimineata… de fiecare data uit cate ceva, ba de blush, ba de conturat sprancene, ba de primer (Clinique il aplic dupa fondul de ten, prin tapotare doar pe frunte si nas)…
Duminica dimineata aflam de la Sense – The Perfect Lie despre cupoanele de reduceri din Revista Look. Aveam drum prin Baneasa (cu speranta ca voi cumpara o geanta) si am cumparat revista. Pentru bugetul meu din momentul respectiv “25% la orice produs Formula 10.0.6″ a fost cea mai interesanta oferta. M-am ales cu crema Seriously Shine Free – Mattifying Oil-Free Moisturizer – 33 de lei in loc de 45. Pentru restul de cupoane am timp destul pana pe 31 martie.Citisem la un moment dat despre ea, eu retinusem ca e bunicica. Chiar de a doua zi am bagat-o in teste. Daca luni am ajuns direct la sala si, deci, la prosop, marti m-am gandit sa analizez fruntea. La ora 16 (aplic crema in jurul orei 7.30) fruntea arata foarte bine, “ca noua”. La ora 19, acasa, doar putin sebum, fara aspect imbacsit. Acelasi fenomen l-am remarcat toata saptamana. Ieri am facut si cateva poze dar lumina a fost proasta si am si ceva razboi pe frunte asa ca trecem peste “dovezi”.

Crema are 75 de ml – enorm, dupa parerea mea. O aplic doar pe nas si pe frunte. Pe restul fetei aplic noua achizitie de la Cosmetic plant (am toata gama cu macese, de 3 zile o testez). Mi se pare mai simplu sa aplic doua creme, intra in piele simultan. Textura… aproape lichida, adica daca o tii inclinata curge lejer tot tubul. Ce ma enerveaza e mirosul – miros de ulei stricat, expirat. Asa mirosea si testerul dar am zis ca e din cauza ca sta mult pe raft langa neoane… Poate asa e normal sa miroase. Pana acum n-am avut niciun fel de reactie negativa la ea.

Mie imi place. O recomand maniacelor pe matifiere.

Edit: poze mari pentru cine vrea sa citeasca mai bine pe ambalaj si, mai ales, pe spatele ambalajului.