Am primut acest tag de la Anncutza, careia ii multumesc ca s-a gandit la mine. Nu sunt o impatimita a parfumurilor, nu ma pricep la parfumuri, mi se intampla sa miros un parfum, sa ma indragostesc de el si sa nu mai fiu curioasa in legatura cu altele. Se intampla, de asemenea, destul de des ca acel parfum sa fie unul tare pe care sa nu-l pot folosi ziua.

So…

Locul 5 – Serene de la Oriflame. Mi-a placut, l-am dorit, am avut crema de corp, niciodata nu era pe stoc cand aveam eu bani sa-l comand…

Photobucket
Locul 4 – Cerruti 1881 – m-am multumit cu o copie Refan care mirosea identic , copie care mi-a placut foarte mult dar am ajuns sa ma plictisiesc de ea. Acum l-as vrea iar…
Photobucket
Locul 3 – Angel ou Demon. Am suspinat dupa el, il iubeam, il doream, il visam. L-am primit. Dupa mai bine de 2 ani e aproape intact. Face parte din categoria celor ce nu merg pentru toata ziua.

Photobucket
Locul 2 – Insolence de la Givenchy. Un altul din gama celor tari, tot asa, aproape intact, si are peste 2 ani. Dar nu l-as da. Imi place foarte mult.
Photobucket
Locul 1 – Glamour de la Moschino. Il iubesc!!! Il folosesc aproape zilnic. Il iubesc de cand a aparut dar il am de mai putin de un an.

Photobucket
Dau TAG-ul mai departe catre:

Epurica
Deea
Chatte
Precious Deedee