Cred ca stiti deja cat de lipsita de talent sunt intr-ale picturii pe unghii, m-am pus singura cenusa in cap si v-am aratat si poze. Si tocmai pentru ca eu nu am nimic in comun cu ideea de “nail art” caut tot timpul oje care fac singure ceva deosebit din unghiile mele. 
Imi doream de multa vreme o oja care-si schimba culoarea in functie de temperatura asa ca in momentul in care mi s-a propus o colaborare cu Born pretty store a fost primul produs la care m-am gandit.
 
Si, dupa ce am admirat-o eu vreo doua saptamani asteptand ca unghiile mele sa arate “de pozat” si sa am timp sa le colorez asa cum se cuvine am avut o maaare dezamagire. Grabita sa vad efectul cel miraculos le-am pus sub robinet si… jetul de apa le-a deteriorat. Nu se uscasera bine. M-am suparat rau si le-am sters. Eram sigura ca a doua oara n-am sa mai aplic oja cu atata precizie (rabdarea mea are limite) si asa a si fost (bine ca exista niste programele destepte pentru editat poze!). 
Este o oja pe baza de apa si este prima de acest tip din colectia mea. Spun asta pentru ca in loc sa se usuce se… evapora! Asa ca m-a lovit ideea geniala: sa folosesc uscatorul de par. Zis si facut si a functionat! A fost nevoie de trei straturi pentru o acoperire perfecta. 
Apoi am inceput sa ma joc si sa fac poze. Intai bagam degetele in apa cu gheata dupa care le lasam sa se usuce sau foloseam uscatorul. 
 
Si am ales cateva poze reprezentative:
 
Pe parcursul zilei s-au mentinut roz deschis iar spre seara, pe masura ce temperatura scadea, nuanta a inceput sa se inchida.
 
Daca va place minunea aceasta o puteti gasi pe Born pretty store si in alte combinatii de nuante. Folosind codul TNL91 puteti beneficia de o reducere de 10% din valoarea comenzii. 

 

Ce spuneti? Va tenteaza o oja… schimbatoare?