Ieri am petrecut o zi tare frumoasa cu multe fete dragute si shopping si cadouase! Nu ma asteptam sa vin acasa tocmai cu Flormar, si nu sa vin acasa cat sa vin acasa indragostita de Flormar si cu gandul sa ma intorc la ei si sa mai achizitionez bunatati. Voiam sa nu mai cumpar chestii de unghiute dar nici eu nu credeam cu tarie asta :))

Dar cred ca asteptati poze, nu vorbarie…

Oje, 4 lei/buc – cele chunky. Le-a descoperit Kisstyana si mai apoi ne-am incolonat toate catre standul cu pricina si am facut ravagii :))) Pentru a patra Moony e de vina!!! Pe cuvant ca ma hotarasem sa nu mai cumpar 😀 😀 😀

Primele 3 cumparate pentru ca nu m-am putut decide la unul singur. Ultimul ales ca si cadou. Multumesc, Flormar!

Rujurile sunt primite cadou la cele doua achizitii si la cadoul ales (scuzati exprimarea, in fiecare punguta se punea cate un ruj), gloss-ul este ales ca parte a cadoului. Concealer-ul e ales la recomandarea fetelor de la stand.

Aici avem Konad, dupa cum puteti observa. Un ulei de cuticule cu miere care-mi place foarte mult dupa prima folosire, pur si simplu dispare in cuticula, o scula de impins cuticulele si doua pile.
Si, desigur, un butoi de 500 de ml de “acetona fara acetona”. 🙂
Si swatch-uri….
Cam atat pentru azi! Kisses! O duminica placuta! Eu ma pregatesc de-un mic shopping de blugi pentru ca, din fericire, mi-au mai ramas bani. :))) Ce cuminte sunt, nici mie nu-mi vine a crede :)))