Unul dintre motivele pentru care gasiti rar poze cu mine pe blog sau pe Facebook este, pe langa lipsa talentului la machiaj, faptul ca sprancenele mele au propria vointa si personalitate si, in general, sunt contra mea. 
Au avut si zile bune, de ce sa spun prostii, dar zilele acelea sunt atat de rare… si-mi ia atat de mult timp sa le rezolv… Mai nou mi-am pierdut si penseta. Sau am uitat-o la munte. Cred ca e un semn ca nu trebuie sa detin asa ceva pentru ca nu stiu s-o folosesc. 
 
Dar si lenea e mare. Si am asa o retinere cand vine vorba de programari la salon… Daca se intampla ceva si nu pot ajunge? Urmatoarea programare va fi peste 5 zile si daca nici atunci nu pot ajunge? Asa am renuntat sa merg la kangoo jumps care era de doua ori pe saptamana. Faceam programari si nu reuseam sa ajung iar cand sunam din nou nu mai gaseam locuri. Traume, nu gluma…
 
Dar, revenind… Stiam de Estet Studio de la Epurica si stiam de vreo doi ani. Vazusem poze, eram convinsa ca ar exista acolo solutia pentru sprancenele mele dar amanam. Pana i-am spus in trecere unei prietene ca stiu eu un loc misto pentru pensat. Si n-am mai scapat de ea. M-a fortat sa fac programare si sa o si respect.  
 
Elena ne-a primit intr-o atmosfera calda si relaxanta. A lucrat finut si ne-a dat sfaturi utile.  A folosit ceara si penseta si le-a si vopsit. Mi-a spus ca e posibil sa am unele iritatii dar n-a fost cazul. De obicei imi apare cate un cos dureros fix in mijlocul sprancenelor insa de data asta nu s-a intamplat asa.  
 
Dar sa va arat mai intai starea initiala a sprancenelor:
 
Iar dupa ceara, pensat si vopsit:

Dupa a doua vizita (pentru ca firele din spranceana stanga sunt prea incapatanate si atrase de podea am insistat sa le tunda mai mult):
 

Cat am platit: 
Pensat forma si vopsit – 50 de lei
Intretinere (a doua vizita) – 30 de lei. 
 
Puteti gasi operele Elenei si pe Facebook
Voi va pensati singure sau apelati la un salon?