herbalife aloe vera
Știai că deshidratarea îți afectează frumusețea, sănătatea și chiar buna dispoziție? Dacă nu ai o alimentație echilibrată și nu te hidratezi suficient te poți confrunta cu probleme precum cearcăne, acnee, iritații, piele lipsită de strălucire.

Nutriția joacă un rol important în eliminarea toxinelor, iar hidratarea ajută la rândul său în acest sens. Nu uita să bei apă. Iar dacă ești ca mine și ai tendința să înlocuiești apa cu cafeaua sau nimic, poți încerca să consumi fructe și legume cu un conținut ridicat de apă. E sezonul pepenilor, iar pepenele roșu este nu doar gustos ci și bogat în vitamine și minerale, pentru numai 30 de calorii la 100 de grame. Iar dacă vrei un continut important de vitamine și minerale cu și mai puține calorii poți opta pentru castraveți, roșii sau broccoli.

Știai că 75% din țesutul creierului uman este format din apă? Nu-i de mirare că ești mai obosită și mai stresată când nu te hidratezi.

Produsele cu Aloe Vera te pot ajuta să arăți și să te simți bine. Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera cu 40% suc de aloe vera extras din frunză de aloe vera prin procesare la rece este o alternativă delicioasă la sucurile și băuturile bogate în zahăr. Trei căpăcele din acest lichid adăugate în apa aceea pe care te tot ferești s-o bei (mă refeream la mine, evident) transformă lichidul într-unul cu gustos iar tu vei reusi astfel să consumi cantitatea de apă recomandată zilnic. Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera are un gust răcoritor, dulce-acrișor și chiar poate ține locul unei băuturi carbogazoase sau „bogate în pulpă de fruct”.

Gelul Calmant cu Aloe Vera este potrivit pentru pielea iritată, agresată de razele soarelui sau de produsele de îngrijire nepotrivite. Acesta hidratează și calmează pielea, având o textură ușoară, îmbogățită cu Aloe Vera și extracte botanice. Ajută la tratarea pielii uscate și calmeaza pielea iritată. Face parte dintr-o o gamă unică de produse de nutriție externă, inspirate din natură, fără parabeni, sulfați sau parfum. Ia-l cu tine în vacanță și folosește-l după plajă pe ten și pe corp!

Pe final vin cu o surpriză! Una dintre voi poate să câștige un pachet format din Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera și Gelul Calmant cu Aloe Vera! Tot ce trebuie să faceți pentru a câștiga este să lăsați un comentariu pe Facebook la postarea ce promovează acest articol, cu răspunsul la întrebarea: „Pe tine ce te binedispune vara aceasta?”

Puteti să-mi lăsați link-ul la melodia voastră preferată din acest moment sau să îmi povestiți ce activități relaxante întreprindeți vara asta sau să comentați cu o poză cu animăluțul vostru (vă rog, fără poze cu copii, nu vrem să îi expunem).

Concursul se încheie vineri, 20 iulie 2018, iar câștigătoarea va fi desemnată prin tragere la sorți folosind woobox.com sâmbătă, 21 iulie.