Hai să vedem dacă mai știu cum funcționează treaba asta cu scrisul pe blog… Ce m-a făcut să îl deschid? Vreau să fac un giveaway pe Instagram și vreau să vă conving să vă înscrieți, povestindu-vă de ce dau cadou aceste produse și de ce îmi plac!

Vorbim azi despre Yves Rocher, gama cu mușețel, pentru ten sensibil. Și, cu ocazia asta mi-am dat seama că n-am uitat să umblu cu Adobe Photoshop. De fapt aproape uitasem, dar mi-am amintit ușor.

Să începem cu o mică lecție de istorie. În anul 1964, creatorul Yves Rocher s-a gândit pentru prima dată la produse de frumusețe îmbogățite cu extract de mușețel. Azi Yves Rocher cultivă mușețelul în câmpurile Bio proprii din localitatea La Gacilly, Franța, pentru proprietățile sale de protecție și de catifelare. Eu vi-l recomand și-n ceaiuri, seara, mai ales dacă aveți dificultăți în a adormi. Plus că are o aromă foarte plăcută. Totuși, nu puneți ceai pe ten, s-ar putea să vă facă mai mult rău decât bine. Testat pe cineva cunoscut, acum mulți ani.

Gama pentru îngrijirea tenului sensibil Yves Rocher Sensitive Camomille a fost creată pentru a reduce sensibilitatea cutanată și a stimula mecanismele de protecție și reparare ale pielii.

Yves Rocher s-a gândit la o rutină simplă bazată pe curățare și hidratare/corectare/calmare.
Ai mai multe opțiuni pentru curățare, în funcție de cât machiaj ori SPF ai pe față la finalul zilei. Sau în funcție de preferințele tale. Poți alege o combinație între apă micelară și ulei demachiant, sau apă micelară și cremă demachiantă. Ori pe oricare dintre cele trei dacă ești în continuare în izolare în casă și tenul tău vede rar machiaj ori SPF.

Eu folosesc cu mare plăcere apa micelară când nu ies din casă toată ziua, sau apă micelară și un ulei demachiant Yves Rocher când am machiaj și SPF. De cele mai multe ori apelez la uleiul demachiant Yves Rocher și un gel spumant pentru că de obicei am pe față doar SPF.

Tot din gama pentru ten sensibil folosesc adesea, mai ales pe gât și decolteu, crema calmantă lejeră Yves Rocher. De la o vreme m-a lovit vina că am neglijat aceste zone și recuperez și eu cum pot.

Dacă nu ați apucat să cumpărați uleiul demachiant cât a fost redus la 19 lei – deși eu am bătut toba pe Instagram cât am putut – poate sunteți curioase care e diferența dintre cele două. Aveți mai jos o poză cu ingredientele, stânga noul ulei, dreapta cel vechi.

Revenind la produse, ca următor pas după curățare, Yves Rocher vine cu mai multe opțiuni.
Uitați-vă bine la ele, să vedeți ce puteți câștiga pe Instagram! 😛

Crema corectoare din gamă, reduce roșeața datorită culorii sale verzi, în timp ce hidratează tenul. Poate fi aplicată pe toată fața, ori local, pe zonele cu roșeață. 

Balsamului nutritiv, cu textură bgată și fondantă are rolul de a calma senzația de disconfort. Eu îl văd foarte potrivit sub SPF sau seara după ceva tratament cu acizi.

Crema cu efect calmant, cea pe care o folosesc eu, oferă un efect imediat de hidratare și calmare a senzațiilor de disconfort și roșeață ale tenului.

Să nu uităm de grija Yves Rocher față de mediu, de ambalajele din plastic reciclat, carton din surse sustenabile și reciclabile din stică. Este un aspect la care are trebui să ne gândim mai mult.

Găsiți toate produsele în magazinele Yves Rocher sau în magazinul lor online.

Și acum despre Giveaway pe Instagram. Vă ofer toată gama, plus o mănușă de curățare (eu am vreo vreo opt „cârpe” de curățare, mi-ar plăcea să vedeți și voi beneficiile unei astfel de „cârpe”)  Îl găsiți AICI! Multă baftă și sper să vă placă produsele la fel de mult cum mi-au plăcut și mie. Iar despre uleiul demachiant aștept să-mi povestiți, eu mai am trei sticluțe din cel vechi și nu cred că îl voi încerca prea curând!