Vinerea trecută… o dimineață normală. Alarma sună, eu cred că-i dau snooze, dar de fapt o opresc. Și mă culc la loc. 2 ore! Cand am văzut camera luminată am intrat în panică. In 15 minute eram în taxi și în alte 30 la serviciu. Partea buna: nu mi-a fost somn toată ziua. Ce se întâmplase de fapt? Cu o seară înainte am fost la teatru. Mi-era dor de o piesă bună și ideea de a o revedea pe scenă pe Dana Rogoz mi s-a părut foarte bună. Ce mai contează că a doua zi te trezești cu noaptea în cap, când tu te revezi cu prieteni dragi și petreci o seară de pomină?

Am vizionat „30 +” de Laura Shaine Cunningham, care le-a avut în distribuție pe Corina Moise, Ana Covalciuc, Ioana Anastasia Anton, Florina Gleznea,  Andreea Mateiu și, evident, Dana Rogoz. Piesa de teatru care se joacă în această stagiune de două ori pe lună la teatrul Godot, a avut premiera anul trecut în luna decembrie.

Pe scurt, este vorba de șase prietene și o sarcină. Personaje cum nu se poate mai diferite unul de celălalt, mult umor, amintiri, destăinuiri cu sau fără perdea și… băutură. Replicile spumoase nu îți permit să stai serios nici măcar o clipă, deși uneori… nu e râsul tău. Vorbim de o comedie dar nu una goală de semnificații. Și e imposibil să nu te întrebi la final tu care dintre personaje ești.

Scenele se desfășoară pe repede înainte, iar cele șase actrițe fac un spectacol de zile mari. Când crezi că s-au liniștit te trezește câte o replică ce te aruncă direct în hohote de râs.

Dana Rogoz e naturală și foarte talentată, așa cum o știam. Anul trecut am văzut-o într-un spectacol emoționant (așa l-am simțit eu) care spre final te mișcă până la lacrimi. Spectacolul se numește Jurnalul lui Adam și al Evei. Spectacolul a avut un succes imens și face parte și din stagiunea de anul acesta, următoarea reprezentație fiind pe 26 februarie. La oricare dintre cele două ați ajunge, vă garantez că vă vor plăcea.

Deși este cunoscută publicului prin intermediul TV, Dana Rogoz a luat foarte în serios cariera sa de actriță de teatru. Joacă în mai multe spectacole, repetă pentru altele și participă la casting-uri. „Profesional, cele mai mari satisfactii simt ca mi le ofera acum teatrul. Sunt întrebată des cînd voi reveni pe micul ecran si poate ca la un moment dat se va intampla si asta. Dar pana atunci, însă, ma bucur de faptul ca pot juca din nou, asa cum n-am mai facut de pe vermea cand eram in facultate” – Dana Rogoz

Piesa are o durată de o oră și 40 de minute, iar prețul unui bilet este de 40 de lei. Piesa se va juca în Buzău, în data de 16 februarie, la Cafeneaua Artiștilor, iar la Godot pe 25 februarie, începând cu ora 21:30 și pe 9 martie începând cu ora 20:00.

Și acum vă las cu multe poze, și totuși prea puține. Trebuie să vedeți piesa!
30 plus 30 plus_ 30 plus_a 30 plus_b 30 plus_c 30 plus_d 30 plus_f 30 plus_g 30 plus_h