-417
Știi bine că dragostea nu are nevoie de o zi în care să fie sărbătorită, că dragostea adevărată se sărbătorește în fiecare zi. Se sărbătorește prin zâmbete, îmbrățișări, gesturi frumoase, ajutor la nevoie, sprijin în tot felul de situații, dar și iertare, toleranță, răbdare. Dragostea înseamnă mai mult decât fluturași în stomac, dragostea e atunci când te surprinzi privindu-l și felicitându-te că l-ai ales.

Micile gesturi sunt de multe ori mai importante decât declarațiile pompoase, așa că ai grijă ca el să știe ce ți-ai dori, iar la următorul drum la Sensiblu va alege darurile potrivite.  Iar dacă vrei un ten fin și mâini catifelate crema hidratantă pentru mâini și gelul spumant cu granule din lufa naturală de la -417 sunt ceea ce ai nevoie.

Crema hidratantă pentru mâini -417

Este o loțiune bogată și puternic hidratantă ce catifelează, hrănește pielea în profunzime și redă fermitatea. În plus, conține ingrediente ce protejează mâinile în perioada rece oferindu-le un aspect sănătos și catifelat la atingere. Produsul pătrunde rapid în piele și o lasă catifelată și discret parfumată.

Gel spumant cu granule din lufa naturală – 417

Este un produs ce curăță tenul în profunzime, îndepărtează impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii. Grăbește microcirculația tenului lăsându-l moale și reîmprospătat. Acest gel spumant conține vitaminele A, B, E și F, apă din Marea Moartă, granule de lufa, Aloe vera și uleiuri din migdale dulci, struguri și avocado. Particulele sunt suficient de rare și de mici încât să nu agreseze pielea. Eu l-am folosit pe post de gel de curățare, atât seara, cât și dimineața și sunt mulțumită de puterea de curățare. Nu usucă tenul, din contră, îl lasă catifelat.

Produsele -417 pot fi cadourile potrivite pentru Valentine’s Day, sau pentru orice altă zi în care vrei să ai grijă de tine. -417 este o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii ce combină vitaminele energizante (A, B, E, D si F), extractele naturale din plante și un complex bogat de minerale din Marea Moartă.

Produsele -417 sunt disponibile în România exclusiv în farmaciile Sensiblu. Puteți găsi detalii despre produse pe pagina de Facebook Minus 417 Sensiblu.

Așa că nu-l mai lăsa să ghicească ce îți dorești. Ajută-l și veți fi amândoi încântați.