Am achizitionat cu ceva timp in urma un voucher de pe Kuponiada… Mai exact oferta aceasta pentru salonul Ideal Contour.

A nu se intelege ca sunt disperata sa slabesc si apelez la tot felul de metode, de la sala pana la tratamente de salon. Am fost, pur si simplu, curioasa sa vad ce inseamna electrostimulare si impachetari.

So.. cum a fost la salon? Pe scurt m-am simtit foarte bine, adica personalul a fost foarte amabil, nu a trebuit sa astept pe la usa, in sala cu electrostimulare erau 3 paturi si in cea cu impachetari tot 3 – spatiu suficient sa se invarta tot personalul pe-acolo si pe cliente sa nu le apuce claustrofobia.

Dar sa va povestesc putin de electrostimulare? Hmmm… sa nu va inchipuiti ca e usor sa-ti curenteze mai multi electrozi (asa s-or numi?) fizicul, simultan si intens. M-am amuzat putin (eu aia carcotasa) pe seama unor scumpe doamne care sperau sa slabeasca DOAR cu electrostimulare (nu tu sala, nu tu dieta). Dar nu le condamn, si eu am momente cand as vrea sa ma trezesc a doua zi cu 2-3 kilograme in minus, eventual dupa o masa copioasa si un desert pe masura.

La impachetari am avut noroc, impachetari cu paprika, mai exact. Spun ca am avut noroc pentru ca fetele nu se asteptau sa nu chirai de usturime, mai ales pentru ca ma epilasem (cu aparat de ras de unica folosinta) cu nici 2 ore inainte de tratament. Mai putin placut – dar suportabil – a fost in termocouverta (iarasi, sper ca termenul e corect). Adica la inceput a fost ok dar in ultimele 20 de minute (din 45) m-am simtit ca un pui in cuptor, ma tot zvarcoleam ca ma ardea din toate directiile. Culmea, dupa tratament m-a usturat doar putin pielea de pe un brat care nici nu statuse in “cuptor” si pe care, evident, nu pusesem lama inainte.

Mai am doua vizite de facut la Ideal Contour. Sper sa fie la fel de placut si sa raman macar fara un cm sa nu simt ca am pierdut timpul degeaba. Desi nu e pierdere de timp caci dupa “rasfat” am dormit doua ore ca un bebelus. :)))