agent_provocateur_fatale-intenseMi-amintesc zâmbind cum am aflat eu de existenta brandului Agent Provocateur: de la Blair din Gossip Girl. Dacă ați ratat serialul, vi-l recomand cu drag. Eu l-am iubit de la primul la ultimul episod.

Apoi am constatat, la o plimbare prin Baneasa Mall ca lenjeria de corp Agent Provocateur este disponibilă și pe piața românească prin intermediul unui magazin mic și foarte cochet.

Agent Provocateur este un producător și distribuitor britanic de lenjerie înființat in anul 1994 de Joseph Corré, fiul lui Vivienne Westwood și de soția sa, Serena Rees. Compania deține 100 de magazine în 13 țări.

Primul parfum asociat lenjeriei sexi al cărei nume îl poartă a fost lansat în anul 2000. Cea mai noua aroma a brandului Agent Provocateur, Fatale Intense, a fost lansată în vara anului 2015, după originalul Fatale (Fatale Black) din 2014 și a variației acestuia Fatale Pink din același an.

Notele de vârf ispitesc simțurile printr-o combinație exotică de mure salbatice, nuanțe de lemn negru dulce și chili condimentat. Notele de mijloc sunt constituite dintr-un amestec bogat de flori exotice – floarea de lotus, floarea Champaca și trandafirul rosu Baiser. Baza parfumului este caldă și amețitoare – piele neagră, chihlimbar de lux și vanilie.

Cine mă cunoaște știe că fug de parfumurile intense, că mi se face rău de la mirosurile puternice și fug de ele cât de departe pot (uneori la propriu). Dar cu Fatale Intense de la Agent Provocateur lucrurile au stat altfel. Ori mi-am schimbat eu gusturile, ori m-am maturizat, ori parfumul nu este atât de puternic precum altele și doar m-au intimidat primele note. Un lucru este sigur, la prima folosire, pe măsură ce se contopea cu pielea, am fost din ce în ce mai încântată și de câteva zile e parfumul meu pentru zilele de serviciu. Nu aș ști cum să-l clasez, în categoria aromelor de iarnă sau de vară. Pentru mine e suficient că îl suport, accept, îndrăgesc. Nu țin cont de sezon când port un parfum, nici chiar de momentele zilei, unde singura diferență e dozajul.

Îmi place sticla masivă, dură, de culoare roșie care stă bine și în mână, și pe etajeră.

Fatale Intense de la Agent Provocateur este disponibil exclusiv în magazinele Marionnaud, cu prețuri cuprinse între 149 (varianta de 30 ml care acum este la reducere, de la 188 de lei) și 423 lei (100 ml). Voi l-ați încercat? Vă tentează?