kardashianDintotdeauna mi-a fost teamă de momentele în care toți ochii sunt ațintiți asupra mea, teamă de secundele în care apar în fața unei mulțimi sau, mai groaznic, îi vorbesc.Dar uneori simți nevoia să faci o nebunie, să îți întreci limitele, să faci ceea ce n-ai fi vrut nici în o mie de ani. Așa că, la invitația Ancăi de la Beauty One, am jucat rolul uneia dintre celebrele surori Kardashian, în cadrul evenimentului de lansare pe piața românească a produselor pentru păr ce le poartă numele.

În colaborare cu renumitul brand internațional de produse profesionale Farouk Systems, Kim, Chloe si Kourtney Kardashian adus pe piață linia de hairstyling Kardashian Beauty Hair, care cuprinde produse profesionale și accesorii de coafură de înaltă calitate, realizate după cerințele celebrelor surori.

Show-ul de lansare a avut loc în luna octombrie, la Jubile Ballrooom din Pipera. Produsele au fost prezentate chiar de hairstiliștii vedetelor, doi Art Directori internationali Farouk Systems, veniți special din America: Patrick Kalle și Rocky Vitelli.

Surorile Kardashian au transmis un mesaj înregistrat publicului din România și chiar au propus o serie de coafuri potrivite pentru sezonul rece, coafuri care au fost purtate de noi bloggeritele, mai exact de 5 dintre noi, probabil cele mai curajoase 🙂

Evenimentul a inclus demonstratii live de coafură, noua colectie Farouk Systems, concerte oferite de Xonia și Mihai Chițu, iar responsabilul cu buna dispoziție a fost inegalabilul Cove.

Ingredientul principal al gamei Kardashian Beauty Hair este uleiul luxuriant de semințe negre renumit pentru proprietătile sale hidratante, care lasă părul mătăsos, maleabil și incredibil de strălucitor. Până acum, din ce v-am arătat pe pagina de Facebook, am testat balsamul uscat, pentru mine o noutate absolută în materie de produse pentru îngrijirea părului, și serul pentru vârfuri care, la prima folosire, m-a cucerit prin mirosul senzațional. Deși semințele negre, cum le-am zice noi negrilică, aduc cu un condiment intens, de tipul celor libaneze, produsele nu au păstrat acest miros, ceea ce mă bucură mult.

Produsele sunt disponibile pe site-ul www.Kardashian.ro și în centrele de înfrumusețare partenere Beauty One, firma care distribuie brandul în România.

Ce-am învățat eu din această experiență? Păi în primul rând că dracul nu-i așa de negru. Deși am avut emoții de mă luase tremuratul, mi-am dat seama că nu e cazul să mă mai căiesc că sunt pitică și n-am putut fi model, în ciuda faptului că iubesc să fac poze. Atmosfera din backstage e departe de viața pe care mi-ș dori-o, de cariera care mi se potrivește. Prea multă agitație, prea multă bibileală, prea mult fixativ :)))

Vă las cu câteva poze. Fiți blânde, nu-s model 🙂 (scuza mea preferată)
SONY DSC

SONY DSC

DSC01121_web

DSC01021Voi când v-ați înfruntat ultima oară temerile? Cel mai dragut comentariu primește un premiu supriză!

Șiiii… premiul surpriză, adică un fixativ de păr și un mini-ulei pentru vârfuri merge laaa… glamourkay!