Vara este sezonul meu preferat, am mai spus asta pe blog. Sunt născută vara și mă simt bine chiar și când este exagerat de cald, atâta timp cât nu mă îmbrac în haine incomode și nu trebuie să stau cocoțată pe tocuri. Și spun acest lucru pentru că weekend-ul trecut căldura toridă ce prevestea furtuna m-a luat complet pe nepregătite, mi-a stricat machiajul și ziua. Dar rochia mă strângea și a trebuit să fac frumos pe tocuri înalte…

Am marele noroc să locuiesc într-un apartament foarte răcoros, iar asta nu face decât să transforme dușurile din diminețile de vară într-un răsfăț și mai mare, iar eu mă trezesc instant. Iar seara, după o zi de muncă, aleg oricând o tartă cu fructe în defavoarea uneia cu ciocolată. De fapt, motivul pentru care n-am slăbit în această vară sunt chiar… fructele. Pur și simplu un fruct nu este niciodată de ajuns pentru mine, iar bogăția din piețe nu mă face decât să vreau mai multe arome de vară.

Dar care e legătura dintre dușul de dimineață și fructele care mă atrag ca un magnet? Noua gamă Happy de la Marionnaud, cu arome fructate, perfecte pentru sezonul călduros.

Îndepărtează celulele moarte pentru o piele fermă și strălucitoare cu noul gel exfoliant pentru corpMarionnaud Happy Energy, cu aromă de mandarină și morcov. Particulele fine exfoliază ușor, fără să agreseze pielea, produsul putând fi folosit de mai multe ori pe săptămână.

Apoi pregătește-te să fii învăluită de mirosul dulce și proaspăt de rodie și fructul pasiunii.  Gelul de duș MarionnaudHappy Passion curăță delicat, fără să usuce pielea. Iar dacă ești pe fugă, sau n-ai răbdare (ca mine), dar vrei totuși să-ți hidratezi pielea înainte de a te îmbrăca laptele de corp hidratant Marionnaud Happy Harmony cu aromă de ceai și lămâie verde este exact ce-ți trebuie. Acesta lasă pe piele un iz proaspăt de citrice care te va trezi complet și îți va stimula buna dispoziție la început de zi.Gama Happy de la Marionnaud cuprinde, pe lângă aromele prezentate mai sus, și alte arome delicioase precum ananas, mentă sau alge de mare.

Tu ce aromă alegi vara aceasta?