Încet, încet revin la scrisul meu de zi cu zi și drept să vă spun, tare-mi place! Rămăsesem datoare, înainte de marele concurs, cu noutățile parfumate ale verii aduse de Marionnaud, produsele pentru îngrijirea corpului.

Am să încep cu cele trei arome Di Palomo: Orange Blossom,  White Grape și Fig&Grape. Di Palomo înseamnă, pe scurt, lux englezesc inspirat de frumoasa Italie. Ambalajul rafinat și aromele de excepție te transpun pe meleaguri însorite.Orange Blossom_Set ImageDi Palomo Orange Blossom te duce cu gândul la măslini și portocali, la mirosul livezilor de deasupra Golfului Napoli, inspirând briza caldă și dulce. Notele de varf sunt bergamota, floarea de portocal și mandarina, notele de mijloc sunt iasomia, mierea și mușcata iar notele de bază lemnul de santal, măslinele, ambra și moscul.White Grape

Di Palomo White Grape se inspiră din aroma strugurilor copți încă presărați cu picături de rouă, un peisaj senin în mijlocul terasei unei vii deasupra lacului Corbara. Întreaga natură pare a munci, în timp ce Aloe crește sălbatică în pământul sărutat de soare al Umbriei, promițând să catifeleze și să hrănească.

Note de varf: frunze verzi și Aloe; note de mijloc: strugure alb, iasomie și pară; note de bază: mosc, lemn pretios și ambră.
Fig & Grape Set

Di Palomo Fig&Grape reunește aromele strugurilor și ale smochinilor salbatici ce te duc cu gândul la viața liniștită dintr-o casă casă din Toscana.

Note de varf: strugure și gardenie; note de mijloc: smochină coaptă, floare de portocal și mimoză; note de bază: lemn de santal, ambră și vanilie.

Gamele pentru corp și baie vin în cinci variante: Fraiche Infusion, Rose Sensuelle, Mango Sunrise, Grenade Passion, Candy Gourmand, fiecare dintre ele fiind menită să inducă o stare, o emoție, printr-un mix de note deosebite. Cele cinci game includ cinci produse pentru duș/baie (gel de duș, cremă pentru duș, scrub exfoliant pentru corp, ulei pentru baie, săpunuri solide) și trei pentru îngrijirea corpului (loțiune pentru corp, balsam pentru corp și cremă de mâini).0909 Fraiche Infusion inspiră starea de bine, un moment de fantezie și prospețime, cu arome de ceai verde și citrice. Note de varf: bergamotă, cardamom, coacăz negru, cedrat; note de mijloc: ceai verde, frunze verzi, frezie, iasomie; note de bază: lemn de cedru, mosc.

4949 Rose Sensuelle înseamnă, așa cum îi spune și numele, senzualitate, feminitate eternă, escapadă romantică. Note de varf: piersică albă, frezie; note de mijloc: trandafir de grădină, bujor alb, violetă; note de bază: lemn de cedru, mosc, lemn de cașmir.

35
35 Mango Sunrise aduce bucuria în stare pură, un moment dulce și exotic și aromele suave ale unui cocktail de fructe. Note de varf: mango, portocală, bergamotă; note de mijloc: iasomie, piersică; note de bază: lemn de cedru, mosc, lemn de santal.24
24 Grenade Passion te duce cu gândul la o escapadă în miez de vară, la rodie și roșul său pasional. Note de varf: rodie, mure; note de mijloc: frezie, bujor; note de bază: mosc alb și vanilie.6363 Candy Gourmand e plăcere fructată, prăjitură cu migdale dulci, delicatesă irezistibilă. Note de varf: fructul pasiunii, bergamotă; note de mijloc: cireșe negre, zmeură; note de bază: praline, tonka și patchouli. Mi-am amintit că am un produs din gama asta. Am fugit la duș!!!

Voi ce alegeți?