avene_hydrance_optimale

După un weekend la mare mă așteaptă un weekend prelungit la Roma. Ieri, înainte să pornesc către litoral am luat decizia să nu iau cu mine absolut niciun produs de machiaj, nici fond de ten, nici pudră, nici BB cream. Recunosc că mi-a fost tare bine, tenul meu a avut ocazia să respire, dar am simțit nevoia de uniformizare și hidratare, pe lângă protecția solară, mai ales că petele cauzate de o erupție anterioară n-au trecut și nici nu cred că se grăbesc să treacă de la sine. Pentru a evita aspectul de ten uleios m-am rezumat la protecția solară, iar acum trebuie să compensez cu o mască intens hidratantă.

Dacă și tu ești în căutarea unui produs all-in-one eficient Avene îți aduce Hydrance Optimale Teintee. Conceput special pentru a proteja pielea de factorii externi ce afectează tenul în perioada verii, acesta te ajută să-ți menții aspectul proaspăt și sănătos indiferent de vreme.

Laboratoarele Dermatologice Avene au dezvoltat o formulă completă cu 3 efecte importante:
1. Asigură o hidratare de lungă durată datorită conținutului său bogat de Apă Termală Avene și a agenților săi de hidratare.
2. Protejează în mod eficient împotriva efectelor nocive ale soarelui, datorită sistemului său de fotoprotecție SPF30.
3. Îmbunătățește și luminează în mod natural aspectul pielii datorită amestecului subtil de pigmenți minerali și de luminozitate cu texturi perlate.

Hydrance Optimale este o gamă de produse cu putere de hidratare intensă și de durată. Compusă din două texturi, gama oferă soluții adaptate la fiecare tip de piele:

  • Bogată – pentru piele uscată sau foarte uscată, catifelată la atingere pentru un confort maxim;
  • Lejeră – pentru ten normal sau mixt, îmbogățită cu o pulbere de matifiantă pentru un finisaj perfect.

Hydrance Optimale Teintee de la Avene poate fi găsit în farmacii la prețul recomandat de 65 lei.

Știind că nu voi putea ajunge la evenimentul de lansare a produsului Hydrance Optimale Teintee la ultima vizită în farmacia Bebe Tei am profitat și am testat varianta Legere, potrivită pentru tenurile normale și mixte. Produsul se întinde ușor, pătrunde rapid în piele, nu lasă film gras și se usucă foarte repede. Acoperirea este mică, oferind luminozitate pielii.

Pentru mai multe informații accesați:
www.eau-thermale-avene.ro sau
www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania