M-am lăudat mereu că am o piele normală, rezistentă și destul de hidratată de la… natură. Din păcate iarna aceasta m-am confruntat cu efectele frigului dar și, din păcate, cu efectele propriilor mele greșeli. Din curiozitate și pentru că există foarte multă reclamă am cedat și am cumpărat un detergent despre care știam că este foarte, foarte puternic, dar și că spală bine. Și a spălat, într-adevăr, petele de antiperspirant de pe una dintre rochiile mele favorite, pete care nu se luaseră nici cu soluții speciale. Și am continuat să-l folosesc, mândră de rezultate. Spălate cu acest detergent și așezate pe mine în straturi multe din cauza frigului, hainele au ajuns să-mi agreseze efectiv pielea. Adică pruritul mă aducea la disperare.

Așa am ajuns eu să mă confrunt cu uscăciunea pielii, așa de serioasă încât mi-am învins comoditatea și am apelat la creme hidratante după duș. Problema s-a rezolvat, am schimbat și detergentul, cu riscul de a consuma cantități mult mai mari pentru același efect, și, din fericire, a venit primăvara!

Însă pentru mulți dintre noi, mari și mici, uscăciunea pielii este o problemă constantă ce nu ține cont de vârstă, sex sau anotimp. De aceea laboratoarele Dermatologice Avene au lansat produse inovatoare în gama TriXera NUTRITION, pentru curăţarea şi îngrijirea zilnică a pielii, gamă ce promite un plus de hrănire şi confort.

În gama TriXera NUTRITION, Avene combină plăcerea și confortul pentru a dezvolta texturi de nouă generație, dedicate pielii uscate: texturile nutr-fluide, unice prin faptul că au onctuozitatea unui balsam și textura fluidă a unei loțiuni, pentru o aplicare foarte ușoară.

Gama conține:

* Gel de curățare nutri-fluid: curăță delicat și hrănește până și cea mai sensibilă piele. Textura sa delicat parfumată oferă confort pielii și plăcere de utilizare zi după zi. Lasă pielea curată, catifelată și protejată a adulților și copiilor (cu vârsta de cel puțin 3 ani). Nu conține săpun, parabeni și fenoxietanol. Poate fi folosit pe întreg corpul, inclusiv pentru zona ochilor sau zona inghinală. 
* Loțiune nutri-fluidă: hrănitoare, protectoare și hipoalergenică, loțiunea repară bariera de protecție a pielii și calmează senzația de piele care strânge. Textura sa fluidă, delicat parfumată facilitează aplicarea cu absorbție rapidă. Este potrivită pentru față și corp – adulți și copii (cu vârsta de cel puțin 3 ani). Produsul nu conține silicon, parabeni sau fenoxietanol.

* Balsam nutri-fluid: hrănitor, protector și fără parfum, balsamul repară bariera pielii și calmează senzația de piele care strânge. Potrivit pentru pentru toate tipurile de piele sensibilă și uscată a întregii familii – adulți și copii (cu vârsta de cel puțin 3 ani). Produsul nu conține silicon, parabeni sau fenoxietanol și este tolerat foarte bine de piele.
Trixera NUTRITION este o alegerea sigură, cu formule potrivite pentru întreaga familie.

Produsele AVENE sunt disponibile în farmacii.