Săptămâna trecută v-am tachinat și v-am promis că în weekend vă arăt o nouă ojă texturată de la AVON. Aveam pozele gata, nu necesitau nicio modificare semnificativă, exceptând câte ceva pe la contrast, însă voi ați avut un weekend prelungit frumos, departe de mediul online, și m-am gândit că nu e cazul să vă bombardez cu articole. Am lăsat poveștile despre oje pentru astăzi.

Noutatea din broșurile sezonului – AVON Magic Effects Mineral Crush în nuanța Diamond m-a cucerit pe loc… după ce am văzut-o în lumină de zi. La bec părea aurie și tare supărată am mai fost. Nu că aș fi avut ceva cu auriul dar am deja vreo două aurii AVON și îmi ajung. Nuanța este un gri puțin spre sidefat, de o frumusețe rară la soare (când am pozat-o soarele privea în alte direcții decât spre fereastra mea).

Am o pasiune pentru texturate și vi le-am tot arătat pe blog. Îmi place că se aplică ușor, acoperă perfect opac din două straturi și se usucă instant. AVON Magic Effects Mineral Crush nu face excepție în niciunul dintre cele trei cazuri.

Este adevărat că-i puțin cam greu de dat jos de pe unghii însă, dacă procedezi inteligent (v-am arătat aici trei metode) treaba devine foarte simplă. Eu prefer să realizez operațiunea în timp ce mă uit la un film/serial. Chiar nu e nicio corvoadă.

Revenind la oja de astăzi, pot spune că este deosebit de aspră după aplicare însă, începând cu ziua a doua, lucrurile se mai relaxează – nu mai simți unghia încărcată și nici textura dură.

Cât despre rezistența pe unghii… pot spune că  s-a menținut frumos trei zile. Partea bună e că poți completa pe unde a sărit fără a se observa diferența între cele două zone – cea cu ojă veche și cea nou colorată.

Acum vă las cu pozele. Sper să vă placă!
avon magic effects diamond1avon magic effects diamond2 avon magic effects diamond3 avon magic effects diamond4