avon_color_ruj_3d_plumping_cover_
Mostrele din gama AVON Ultra Colour 3D Plumping își așteptau cuminți dândul la swatch-uit de multe săptămâni. Dar, cum iarna și lumina de poze nu se prea suprapun, am tot amânat. Mi-am amintit ieri de ele și m-am pus pe treabă. A fost mult prea frumos afară ca să nu fac câteva poze. Și mă bucur că am avut toate cele 15 nuanțe (de obicei se mai pierd pe drum din stocuri.

Recunosc că nu știam la ce să mă aștept de la aceste rujuri. Credeam că sunt hidratante și că zboară de pe buze la prima gură de apă. Dar cât am putut să mă înșel.

De ce am crezut ce am crezut? Păi „reclama” spune: colagenul ajută microcirculația la nivelul buzelor, oferindu-le aspectul de buze pline și perfect conturate. Sunt și nu prea sunt de acord. În unele poze pare că am buze mai pline, în altele nu, iar conturul îl am de la natură. Și nu, nu e tot timpul un noroc. V-am mai povestit eu despre limita critică – dacă o depășesc par mânjite, dacă sunt prea „sub” ea par că n-am aplicat până unde trebuie.

Tot „reclama” spune că retinolul umple liniile fine ale buzelor, redându-le aspectul neted. Cred că am observat ceva la capitolul acesta dar e posibil să mi se fi părut.

Rujurile mai conțin cafeină, rodie și ulei de jojoba care redau elasticitatea și hidratează buzele. Și asta măa făcut să cred că vor dispărea instant de pe buze.

Senzația la aplicarea unui ruj Ultra Colour 3D Plumping este de produs care îți îmbracă buzele și le face să se simtă hidratate, dar nu neapărat moi. Produsul se „încheagă” pe buze (spre deosebire de rujurile clasice hidratante care alunecă (de) pe buze). Senzația de buze catifelate se menține și după ce elimini excesul de produs și mult timp după.

Rujurile Ultra Colour 3D Plumping m-au uimit prin rezistență. Dacă nu mănânci n-au vreun gând să dispară de pe buze. Consumul de lichide nu le afectează absolut deloc (testat cu apă și cafea).

În cele ce urmează voi descrie pe scurt fiecare nuanță, iar la final mă veți vedea purtând câteva dintre ele.

avon3d_1  avon3d_13 avon3d_12
heat wave – roz aprins, zmeuriu țipător
hot panic – roz zmeură închis, purtabil
power trip – roșu clasic căpșună
truffle – maroniu închis capuccino
revenge – nuanță plum – mov închis roșiatic
avon3d_2  avon3d_23 avon3d_22
divine wine – roz plummy închis, natural
mad for mauve – roz cenușiu
stolen kisses – nuse rozuliu foarte deschis
bitten – ciclam turbat închis
berry cute – plum roșiatic
avon3d_3  avon3d_33avon3d_32
cantaloupe – nude cărămiziu
in the buff – nude bej discret, natural
twig – nude inchis, maroniu
uptown pink – roz închis
pucker up – roz aprins dar deschis

Am făcut o selecție cu cele mai interesante nuanțe. M-am oprit la șase pentru că deja mi se înroșiseră buzele de la atâta demachiat. Deși rujul e hidratant, păteaza al naiba de bine și nu se lasă dus nici cu demachiant bifazic. Șervețelele demachiante au fost praf în ochi.

Pozele pot fi mărite făcând click pe ele.
power trip revenge bitten truffle berry cute hot panic
Rujurile AVON Ultra Colour 3D Plumping costă aproximativ 16 lei, în funcție de campanie. Din punctul meu de vedere își merită fiecare bănuț. AVON continuă să mă uimească la capitolul rujuri. Fiecare gamă se remarcă prin ceva special – hidratare, culoare sau rezistență, sau toate la un loc!

Pe voi care dintre ele vă atrage? Mie-mi plac revenge, hot panic și (culmea) bitten.