event 29

Trebuie să recunosc că mă atrag tare mult reuniunile de bloggerițe. E cu galagie, nebunie și e cu multe fete dragi. Deși avusesem un weekend plin și abia îmi puteam concentra atenția pe… orice, am simțit că nu trebuie să lipsesc de la evenimentul Anei. Nu aveam produse la mine, înurcasem data crezând că totul se va întâmpla abia a doua zi dar mi-am adunat forțele și m-am înființat la Inspayer Batistei pentru o seară cu fetele.

S-a lăsat cu surprize, ca de obicei. Prima dintre ele a fost Adina Halaș Hugeanu pe care o descoperisem pe youtube cu mai puțin de o săptămână în urmă dar căreia îi parcursesem cea mai mare parte a video-urilor. Ea ne-a povestit despre rețetele ei minunate și naturale. Vă invit să-i cercetați canalul de youtube pentru că aveți ce învăța de la ea.

adina

Pavlina Marinova, CEO la Pick N Dazzle, ne-a povestit despre noua cutiuță personalizată disponibilă pe piața din Romania și a oferit și două cutiuțe la tombolă. M-am bucurat că și Cosmetic Plant, brand cu care am avut o relație frumoasă de-a lungul timpului, a început să pătrundă în lumea blogging-ului de frumusețe. Dana a fost responsabilă cu machiajul doritoarelor iar eu am tras cu ochiul la jucărioarele ei (să nu mă spuneți!)

dana

Gina de la Academia Startline, și-a exprimat susținerea și încrederea în blogosfera feminină de frumusețe. Mihaela a realizat o prezentare a noului brand de cosmetice Vectem. Printre sponsorii evenimentului s-au mai numărat: Oriflame, Flormar, Max Factor, Magnifiqueskin și Farmec. Obiectivul care ne-a urmărit pe tot parcursul serii i-a aparținut lui Iulian Sima căruia îi mulțumesc pentru poze.

event 33

Promit ca data viitoare să vin pregătită și să mă îndur să aduc cu mine câteva mici comori din vasta mea colecție de oje!