dav

Tocmai ce am epuizat vacanța pe vara aceasta. A fost o vară frumoasă și m-am bucurat de ea din plin, chiar dacă nu am exagerat cu plaja. În imaginea de mai sus aveți o poză cu marea și puțin din plaja de la Nisipurile de Aur, Bulgaria. Mi-a plăcut mult în Bulgaria și vă recomand cu drag să mergeți. De protecția solară se ocupă, ca de obicei, Bioderma. Nu ratez nici eu frumoasa ocazie de a vă oferi produse de protecșie solară Bioderma – Photoderm Bronz SPF 50 ulei bronzant și Photoderm Ultra Fluide SPF 50+ Doree.

Vor fi patru premii, patru seturi Photoderm Bronz SPF 50 ulei bronzant si Photoderm Ultra Fluide SPF 50+ Doree.

Dacă doriți unul dintre cele patru premii puse în joc vă puteți înscrie lăsând un comentariu la această postare în care să-mi spuneți care e cea mai frumoasă amintire a voastră din această vară sau unde veți merge în vacanță sau care este cea mai mare nebunie/trăznaie pe care ați făcut-o la plajă. 

Aștept cu drag comentariile voastre până duminică, 21 august 2016, ora 16.00. Comentariile lăsate după această oră nu se vor lua în considerare. Îmi doresc să afișez câștigătoarele duminică seara și luni până la ora 12 să am și datele celor 4 participante alese.

Baftă!

 

Castigătoarele sunt:

18 Alina Anghel
1 Claudia
43 Rodica Granpier
59 Cibotaru Martinica
Felicitări!