Sâmbăta trecută nu aveam somn. M-am trezit pe la 7.30 și nici eu nu știu de ce… pe la 8 am deschis computerul. Am văzut notificarea de la Marie Claire și imediat ce a fost disponibil, am comandat Beauty Kit-ul. Recunosc că cel mai tare m-a tentat noul parfum Avon Life creat în colaborare cu Kenzo Takada.

Pachetul a costat 69 de lei cu tot cu transport, ceea ce mi se pare o super-afacere. Și am să vă spun de ce. În primul rând apa de parfum AVON Life costă în broșura curentă 119 lei. Este adevărat că în broșură aceasta vine la pachet cu un spray de corp și o loțiune de corp din aceeași gamă, dar eu, în general, nu prea folosesc loțiuni de corp și spray-uri, așa că nu m-ar fi tentat oferta din broșură.

Următorul produs care mi-a atras atenția a fost cel trial-size de la Paula’s Choice. Urma să primesc Resist Barrier Repair Mosturizer sau Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator, în cantitate de 10 ml. Ambele mi se par interesante, mai ales că prețul unui astfel de trial-size este de 42 de lei. Am primit Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator din care am mai avut mostre și mi-a plăcut.

Recunosc că am cam luat-o razna cu iluminatoarele pentru față în ultima vreme. Așa că și paleta iluminatoare Essence Light Up Face Luminizer a fost un produs tentant. Pe 1001cosmetice costă 22,5 lei.

Nici crema de mâini Sabon nu e o mostră care în alte condiții s-ar oferi gratuit. Produsul are 30 de ml și pe site-ul Sabon costă 22 de lei. Am mai avut-o și e numai bună de aruncat în poșetă pentru zilele friguroase.

Despre rujurile Wet n Wild v-am povestit pe blog. Am primit Sugar Plum Fairy, fix cel despre care am scris și pe care îl aveam deja, dar nu-i problemă. E bine-venit în kit-ul meu de machiaj. Produsul costă 14 lei în magazinele Kendra.

Loțiune micelară Yves Rocher am mai avut și mi-a plăcut. Cumva n-am mai reușit s-o cumpăr din nou, așa că m-am bucurat că o voi avea în Beauty Kit Marie Claire. Pe site-ul Yves Rocher costă 20 de lei, la reducere.

Noua mascara Rimmel Scandaleyes Reloaded are o periuță care îmi amintește de Scandaleyes Lycra Flex, tot de la Rimmel, un produs care mi-a plăcut și despre care am scris aici.  Prețul acestui produs este în jur de 25 de lei, dar îl găsiți pe 1001cosmetice cu doar 15 lei.

Pentru pasta de dinți gel pentru copii Elgydium n-am un preț, pentru că este eșantion, la fel și în cazul cremei L’Occitane Light Comforting Cream cu 5% unt de shea. Nu cred, totuși, că vor scăpa nefolosite, mai ales crema L’Occitane căreia îî va veni rândul în zilele friguroase.

Deci, făcând un mic calcul, cu 69 de lei am cumpărat produse în valoare de aproximativ 254,5 lei. Deci o economie de 185.5 lei.

Și să nu uităm că Beauty Kit-ul vine împreună cu ediția tipărită a revistei Marie Claire, după care primești încă două ediții, pe măsura apariției lor. Deci puteți să mai adăugați 30 de lei la economie 🙂

Și nu sunt la prima cutie Beauty Kit Marie Claire. Am mai achiziționat una prin mai, convinsă de miniaturile adorabile de parfum și de mascara L’Oreal Volume Million Cills. Pare că am o obsesie pentru mascara? Hmmm… nu pare, chiar așa este, mai ales când machiez alte persoane. Dacă am folosit produsul chiar și o singură dată pe mine nu-mi mai vine să îl folosesc pe altcineva, și așa, cu fiecare nou machiaj pe altcineva simt nevoia să încep un mascara nou. Deloc lucrativ, dar igiena este esențială. Noroc că există spray dezinfectant, că altfel ajungeam la faliment.

beauty_kit_marie_claire_mai