caudalie_resveratrolAzi vorbim despre noua gamă antirid Caudalie Resveratrol [Lift], gamă care are la bază sinergia dintre două ingrediente active: resveratrolul obținut din lăstari de viță de vie și acidul hialuronic.  micronizat.

Dar mai întâi aș vrea să vorbim puțin despre resveratrol, substanță identificată încă din anul 1939, de către un chimist japonez, M. Takaoka, într-o plantă cu efecte medicinale foarte puternice, dar și destul de toxică, prezentă și în țara noastră, numită Strigoaie (Veratrum album). Multa vreme această substanță nu a beneficiat de interes, până când s-a descoperit că este prezentă în cantități mari în strugurii rosii și în vinul rosu. Mai exact, resveratrolul este secretat de către strugurii din vița de vie, atunci cand aceștia sunt atacați de ciuperci sau bacterii parazite.

Ajuns îin organismele animale, acest resveratrol s-a dovedit a avea efecte terapeutice neobișnuit de puternice. În anul 2003, un biolog american, dr. David Sinclair, a descoperit că administrarea de resveratrol prelungește viața insectelor cu până la 54%. Apoi, în 2006, un grup de cercetători italieni au demonstrat ca peștii hrăniți cu suplimente de resveratrol trăiesc în medie cu 30% mai mult, sunt mai rezistenți la efort. (Sursă și informații detaliate despre resveratrol aici)

Începând cu anul 2006 studiile cu privire la consumul de vin roșu și, implicit de resveratrol, s-au amplificat. S-a pus întrebarea: cum de incidența bolilor coronariene la francezi este atât de redusă, având în vedere că aceștia sunt mari consumatori de pâine, carne de porc, unt și faimoasele brânzeturi grase.

În industria produselor cosmetice Caudalie a fost prima companie care a descoperit și a stabilizat resveratrolul. Acum acest ingredient cu puternic efect antioxidant este prezent în gama Resveratrol [Lift], gamă ce își propune să redea tenului fermitatea și efectul de lifting imediat.

“Actiunea sinergică dintre Resveratrolul din lăstarii de viță de vie și acidul hialuronic micronizat stimulează producția naturală de acid hialuronic de la nivelul celulelor pielii” – Mathilde Thomas – Fondator Caudalie

caudalie_liftGama Caudalie Resveratrol [Lift]  este compusă din 5 produse: cremă de zi (Soft Lifting Face Cream), fluid hidratant cu SPF 20 (Face Lifting Moisturizer SPF20), cremă de noapte (Night Infusion Cream), ser pentru fermitate (Firming Serum) și cremă pentru îngrijirea zonei ochilor (RESVERATROL [LIFT] Eye Lifting).

RESVERATROL [LIFT] Soft Lifting Face Cream, cu o textură delicată și lejeră, se adresează tuturor tipurilor de ten. Produsul conferă pielii fermitate și elasticitate, eliminând senzația de piele uscată și ajutând la reducerea liniilor fine și a ridurilor.

RESVERATROL [LIFT] Face Lifting Moisturizer SPF20 este un fluid hidratant destinat tututor tipurilor de ten, cu protecție SPF 20 și textură non-grasă care netezește ridurile și redensifică pielea într-un singur pas. Fiind oil-free, produsul matifiază și maschează porii (efect de blur).

RESVERATROL [LIFT] Night Infusion Cream este un produs care acționează pe parcursul nopții, când pielea se regenerează cel mai eficient, pentru a redefini vizibil conturul feței, obrașii și linia maxilarului. Dimineața tenul are un aspect întinerit și radiant, iar liniile fine și ridurile sunt estompate.

RESVERATROL [ LIFT] Eye Lifting: pe lângă combinația de resveratrol și acid hialuronic micronizat, acest balsam destinat îngrijirii zonei ochilor conține peptide și un complex din plante menit să combată pungile de sub ochi și să ofere un efect de lifting al pleoapelor, pe lângă reducerea cearcănelor și a ridurilor.

RESVERATROL [LIFT] Firming Serum acționează în profunzime asigurând un aspect de lifting tridimensional al tenului –  refacerea conturului facial, fermitate și netezire. Prin aplicarea acestui ser dimineața și/sau seara pe față, gât și decolteu, pielea devine mai fermă cu până la 91%.

Produsele Caudalie sunt disponibile în rețeaua de farmacii Help Net și pe www.farmaciaonline.ro.