Miercuri, 18 iunie, ora 18, in Strada Aurel Vlaicu 18 s-a intamplat Cod 18, ziua de nastere a Iuliei Avram si ziua in care aceasta si-a prezentat public primul si unicul cabinet de Sculptoplastie din lume.

Sculptoplastica reprezinta un procedeu unic de indepartare a tesuturilor adipoase si de corectare a ovalului fetei fara interventii chirurgicale. Procedura consta intr-un masaj de contractare a platysmei (muschiul gatului) si a muschilor faciali, in cadrul unui sistem unitar – fizic si energetic – constituit ca o metoda alternativa de eliminare a defectelor fizice si de intinerire a pielii.    Sculptoplastica nu lasa cicatrice si nu necesita o perioada de convalescenta. Rezultatul este evident chiar dupa primele sesiuni, indiferent de varsta sau constitutia persoanei.Inainte de interventia propriu zisa, Iulia Avram face o scurta analiza psihologica a fiecarui model (nu client, nu pacient!) pentru a stabili nivelul echilibrului emotional si a sugera schimbarea unor tipare de comportament care au dus la aparitia dezechilibrelor in plan fizic (cearcane, gusa, riduri premature, rictus etc).

Sculptoplastica inseamna de fapt arta armonizarii sufletului, mintii si trupului.

Iulia Avram este inventatoarea acestei metode brevetate si licentiate, cu toate drepturile rezervate, fiind singura persoana din lume care practica acest procedeu.

Pentru ca am o pleoapa putin cazuta (fie ca asa este ea, fie din cauza unei semipareze faciale de acum 4 ani, nu stiu exact ce si cum pentru ca am observat-o tarziu) m-am oferit voluntara pentru a o ajuta pe Iulia sa-si sustina una dintre demonstratii. Masajul a fost intens, departe de genul de masaj care te relaxeaza pana la somn. Am simtit cum muschii fetei se “deplasau” asa cum voia Iulia. Filmuletul de mai jos (facut cu telefonul de Jules asa ca scuzati calitatea) descrie mai bine experienta mea.Rezultatele procedurii? Timp de doua zile am avut un fel de “febra musculara” in anumite puncte ale sprancenelor, la atingere simteam o mica durere asemeni celei resimtite cand urmeaza sa apara un cos sub piele. Efectele nu se observa in poze. Eu care ma uit in oglinda de 100 de ori pe zi am observat diferenta. Daca as fi avut poze de “inainte” facute din unghiul potrivit poate as fi avut ce sa va arat. Dar tot evenimentul a fost invaluit de mister iar voluntariatul meu a fost spontan.
Revin cu un edit pentru before/after. In poze nu se vede mare lucru desi am incercat vreo jumatate de ora sa pozez fix din acelasi unghi dintr-o poza de acum cateva saptamani.

In cadrul evenimentului Ilinca Avram, fiica Iuliei, si-a prezentat prima colectie vestimentara intitulata Cod 18, o colectie de piese unicat realizate din materiale luxoase, brodate si pictate manual. Modelele au fost dansatoare profesioniste si, astfel, defilarea a fost una animata si vesela. Majoritatea mi s-au parut purtabile, cateva chiar mi-au ramas in lista de dorinte.

sursa

Pe Iulia Avram o puteti gasi aici.

Ce parere aveti despre sculptoplastie? Ati apela la aceasta procedura?