Dacă mă întrebați despre celulită vă pot spune că am fost precoce – o aveam deja la 14 ani. Recunosc, mâncam atât de mult și de prost… Mi-ar plăcea să pot întoarce timpul dar nu știu dacă aș putea schimba situația materială de atunci a familiei mele, cred că ar fi greu să mă lupt cu mentalitatea „ia cu pâine” și nici nu pot nega că îmi plăceau teribil de mult cartofii prăjiți și pâinea proaspăt scoasă din cuptor, de multe ori împreună.

Am avut perioade de toate felurile în care celulita ba se vedea în toată splendoarea ei, ba dispărea sub stratul de slăninuță, ba slăbeam atât de tare încât se ascundea de frică. Am citit mult pe tema asta dar m-am lovit de informații contradictorii, de la cea că ar fi vorba de ceva absolut normal pentru toate femeile și că a fost scoasă în față ca defect de către industria cosmeticelor până la cea că este un depozit îngrozitor de toxine care mai dă naștere și altor tragedii pe lângă aspectul inestetic.

Și am încercat să lupt cu ea cum am știut și cum am putut. Cel mai adesea cu creme care în principiu funcționau – dacă-ți făceai din aplicarea lor o regulă sfântă de urmat zi de zi cel puțin 20 de minute. Cam cât de tare s-o urăști ca să te poți lupta cu ea atât de mult. Până la urmă cedezi, vă zic eu. Sau cel puțin eu am cedat de fiecare dată.
În acest proces al aplicării cremelor și-n culcare și-n sculare cel mai tare mă enervează masajul. Eu urăsc să fac masaj – și altora și mie – pentru că imediat după primele încercări mă dor foarte tare degetele – degetele mele subțiri și rahitice care s-au oprit din creștere probabil în jurul vârstei de 12-13 ani, atât de subțiri încât mărimea inelelor potrivite pentru mine intră în categoria mărimilor de copii. Și uite așa masajele mele au fost de cele mai multe ori niște mângâieri mai cu viață.

Când am primit propunerea de a testa CelluBlue, dispozitiv tip ventuză destinat masajului anticelulitic, am acceptat fără să mă gândesc prea mult. Ce-i drept, după aceea m-au apucat niște mici temeri (o moștenesc genetic pe mama mea care are picioarele pline de vase sparte sub forma petelor vineții, moștenire care începe să fie vizibilă și la mine) și am decis s-o iau ușor.

Dar ce este CelluBlue?

CelluBlue este o ventuză. Un dispozitiv haios de aproximativ 7 cm, cu un diametru de 5 cm, dintr-un cauciuc destul de dur. Cand a vazut-o, soțul meu a făcut ochii mari. Nu intelegea ce se intamplă. I-am zis sa tacă și să-i faca o poză pentru a v-o putea arăta pe Facebook (eu nu eram acasă).

Cu ajutorul CelluBlue poți imita gesturile masajului anti-celulitic de tip “palpare-rulare”. Datorită funcției de sucție  poți obține rezultate impresionante în doar câteva săptămâni. CelluBlue poate fi utilizată în cazul tuturor tipurilor de celulită, indiferent de originea acesteia: probleme la nivelul țesutului conjunctiv, procese inflamatorii din organism, tulburări hormonale, regim alimentar incorect etc.

Initial am folosit-o o dată pe săptămână, de teama vaselor sparte. Apoi de două ori și apoi… cat am putut eu de des. Se recomandă utilizarea numai împreună cu un ulei. În sfârșit am fost motivată să folosesc uleiul anticelulitic de la Steaua Divina (imagine mai jos). 

Am încercat s-o folosesc și cu produsele din imaginea principala a acestui articol – capsulele Collistar care sunt preferatele mele si crema pentru fermitate de la aceeași firmă însă uleiul rămâne de preferat. Cele două produse pătrund mult prea repede în piele făcând imposibilă „alunecarea” ventuzei.

Ventuza prinde foarte bine pielea însă e nevoie de puțin exercițiu până capeți ceva îndemânare. Eu am insistat cel mai mult pe zona de deasupra genunchilor. Acolo se regasește aspectul care mă deranjează cel mai tare și cu care mă lupt de ceva vreme.
Pot spune că rezultatele au început să se vadă după cca 15-20 zile de folosire (nu neapărat succesive). Pentru moment, nefiind vară (nici măcar nu ne putem gândi încă la sezonul cald!) nu sunt suficient de motivată s-o folosesc însă sunt ferm convinsă ca începând cu luna aprilie voi gândi altfel!

Consider ca CelluBlue este varianta ideală pentru persoanele care nu au timp, răbdare si chiar forța necesară în mâini (așa cum este cazul meu), variantă de preferat în defavoarea masajelor agresive din salaone (masaje de care mie personal mi-a fost mereu teamă).

Prețul unei ventuze CelluBlue este de 18,90 euro și poate fi comandată de aici.  Însă eu am pentru voi o surpriză: flosind condul COSMETICELATEST veți beneficia de o reducere de 40%! (12 euro plus 3 euro transportul).